For kunden

Præsentation

For dig som kunde er der kun fordele ved at bruge Konflinx' tjenester og værktøjer. Vores katalogside hjælper dig med at finde regioner, konferencefaciliteter eller hoteller, der opfylder dine behov og ønsker, og du får hurtigt gennem vores personale og database en flot præsentation af mødesteder, der passer til dit projekt.

 

 

Et mere omfattende samarbejde

Ønsker du et tættere og frem for alt tidsbesparende samarbejde, kan du få adgang til vores bookingsystem, hvor du i fred og ro kan sætte dine konferencer op med dine ønsker og præferencer.


Dato
Er du i tvivl om, hvilke datoer der skal gælde for din konference, kan du blot registrere antallet af dage og aktiviteter, der skal foregå pr. Systemet giver også mulighed for flere forskellige konferencemuligheder, forskellige alternative datoer eller at faciliteterne selv kan angive, hvilke datoer de har kapacitet til din konference.

Lokaler & grupperum
Du registrerer hvilke lokaler du skal bruge, antal personer og hvornår disse skal bruges hele dagen, formiddagen eller eftermiddagen.
Ligeledes med grupperum udfylder du det antal lokaler, du har brug for, tid og kapacitet.

Indkvartering
Har du brug for overnatning, kan du vælge mellem forskellige typer eller oprette din egen, hvis det skal være enkeltværelse, dobbeltværelse mv.

Måltider og aktiviteter
Ligesom boligbehov kan du tilføje frokoster, kaffepauser, morgenmad, middage og måske fordrinks mm. Hvis du har specifikke aktiviteter, som du vil spørge anlægget om, så post dem også her.

Transport
Har du brug for transport af enhver art, kan vi sørge for at anlægget eller vi hos Konflinx sørger for at det bliver arrangeret og booket.

Begivenhed
Vi har en bred viden om hvordan du kan få en optræden i form af en foredragsholder eller andet arrangement, du udfylder det du kan forestille dig at ønske og systemet sender ønsker ud til den relevante aktør.


Foretrukne hoteller/faciliteter og geografisk placering
Hvis du har tænkt, at din konference vil foregå i en bestemt geografisk region eller by, kan du nævne dette og lade Konflinx finde de bedste kandidater, eller hvis du selv vælger konferencefaciliteter, der passer til dig, vil vi forespørge på disse


Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker mere forståelse for, hvordan dette ser ud og fungerer

 

 

 

© 2024 konflinx.dk | Alle rettigheder forbeholdes.
v:0.1.2118()