Møde og konference i Jylland

Mod vest ligger det blæsende Vesterhav, mens der ved Østersøen langs den jyske østkyst er fantastiske badestrande med et væld af aktiviteter.

Jylland byder på et stort udvalg af konferencefaciliteter med de større konferencehoteller i byerne Aarhus, Aalborg, Esbjerg og en række mindre mødesteder spredt i små landsbyer og langs de lange kyster.

Besøgende kan nemt nå denne region med tog, bil eller fly, og listen fortsætter med natur- og kulturoplevelser:

- Danmarks ældste by – Ribe
- Legoland en hel verden af ​​klodser, der består af de elskede klodser
- Vejle med sin unikke arkitektur, kultur, shopping og madoplevelser
- Honningkageby Christiansfeld
- Den vandrende klit Råbjerg Mile i Nordjylland
og meget mere

Lad os hjælpe dig med at finde de konferencefaciliteter, der passer bedst til dit konferenceprojekt.

 

 

188 faciliteter
Marienlundsvej 36, Silkeborg
Gl. Skovridergaards beliggenhed er enestående i Søhøjland, Jyllands centrale region. De historiske bygningers skønhed og den gamle parks charme er med til at give stedet en sjæl og en beroligende og inspirerende kvalitet.
Antal senge: 65
Antal konferencelokaler: 10
Restaurant på stedet
Kæledyrsvenlig
Spa/Salon
Helseklub
se mere
Restrup Kærvej 10, Nibe
Store Restrup Herregård ligger uden for Alborg. Den gamle, smukke herregård er omgivet af skov og park. Området har været beboet siden stenalderen.
Antal senge: 48
Antal konferencelokaler: 6
Betalt parkering
Restaurant på stedet
Audio/Video-funktioner
Internet
Eckersbergsgade 17, Postboks 360, Aarhus
Hotel Faber er et helt nyt moderne hotel. Uanset om du er i byen på ferie eller forretning, vil du føle dig hjemme på dette hotel. Det har konferencefaciliteter. Med den absolut bedste beliggenhed, tæt på Aros Kunstmuseum, den gamle bydel, shopping, caféer og fine restauranter ved den smukke bystrøm, er Hotel Faber det perfekte valg til dit ophold i Aarhus.
Antal senge: 18
Antal konferencelokaler: 1
Betalt parkering
Restaurant på stedet
Biludlejning
Vasketøj
Skagensvej 42, Ålbæk
Aalbæk Badehotel er det rette sted for dig. Det er et lille, hyggeligt hotel med en familiær atmosfære, der er velegnet til møder med op til 25 personer.
Antal senge: 59
Restaurant på stedet
Kæledyrsvenlig
Tog
Golf
se mere
Kjellerups Torv 5, Niveau 13, Aalborg
I Aalborg, en pulserende by, der vrimler med aktiviteter dag og nat, både sommer og vinter, venter en personlig konferenceoplevelse. Aalborgenserne er festglade, og mange vender tilbage år efter år for at deltage i de mange spændende arrangementer. Vi tilbyder en "skræddersyet" konference, og oplevelsen er ikke dyrere end et alternativ "fra hylden". Med over 30 års erfaring bringer arrangørerne værdifuld erfaring til bordet og følger ordsproget om, at "øvelse gør mester".
Antal senge: 1800
Stormgade 200, Esbjerg
Fra små intime møder til store konferencer, strategisessioner, kickoffs, præsentationer, webinarer eller andre professionelle sammenkomster - Esbjerg Park tilbyder mødeløsninger, der er designet til at optimere din dag. Det giver dig mulighed for at koncentrere dig om dagens indhold og skabe en engagerende og lærerig oplevelse sammen med dine kolleger.
Antal senge: 63
Antal konferencelokaler: 12
Betalt parkering
Restaurant på stedet
Audio/Video-funktioner
Gratis parkering
se mere
Vestre Skivevej 142, Daugbjerg, Viborg
Med en fantastisk beliggenhed ved indgangen til Kongenshus Mindepark ligger Kongenshus Kro & Hotel ikke langt fra Viborg, Herning, Holstebro og Skive. Kroen og hotellet udstråler sin egen charme og varme. De glæder sig til at byde gæster velkommen til deres enhed, og de forventer besøg til frokost, kaffe og kage eller à la carte-spisning om aftenen. Derudover hjælper de gerne med at organisere den næste fest, hvad enten det er i lokalerne eller i gæstens eget hjem, hvor der kan leveres catering!
Antal senge: 8
Vejlsøhus Hotel & Conference Center ligger i det centrale Jylland, mellem skove og søer i Silkeborgs smukke natur. Det er det ideelle sted for en konferenceoplevelse som ingen anden, fra hotellet kan du høre lyden af skoven, beundre dyrene, søen og Gudenåen. På Vejlsøhus er der rig mulighed for at inddrage alle mødedeltagere gennem events, foredrag eller konkrete opgaver, der skal løses i fællesskab.
Antal senge: 49
Antal konferencelokaler: 13
Torvet 1, Ribe
Velkommen til Danmarks ældste hotel, der ligger i den gamle by Ribe, Nordens ældste. Hotel Dagmar inviterer gæster til at afholde møder og kurser i disse historisk rige omgivelser.
Antal senge: 50
Restaurant på stedet
Hans Ruths Vej 1, Gl. Skagen, Skagen
På Ruths Hotel jobber våre ansatte med lidenskap og profesjonell stolthet for å levere fortreffelighet på alle måter.
Antal senge: 26
Antal konferencelokaler: 6
Restaurant på stedet
Spa/Salon
Indendørs pool
Gratis parkering
se mere
Banegårdspladsen 14, Aarhus
Bo på et lækkert og imødekommende hotel i hjertet af Aarhus, med byens pulserende kultur- og shoppingliv lige uden for døren.
Antal senge: 162
Antal konferencelokaler: 6
Betalt parkering
Restaurant på stedet
Kørestolsvenligt
Kæledyrsvenlig
se mere
Vestre Ringvej 51, Silkeborg
Langsøhus har ni nyindrettede og renoverede undervisnings- og konferencelokaler med plads til 8 til 125 personer. Der er også 16 grupperum og 90 sovesale. Alle lokaler er udstyret med pc'er med internetadgang, projektorer og flipcharts samt kridt og whiteboards.
Antal konferencelokaler: 9
Randersvej 395, Aarhus
PARK13 – Japansk have i Danmark. Sandsynligvis et af de smukkeste steder i Danmark til fester/bryllup, konferencer, dagsmøder, private middage osv. Haven dækker et areal på 10.000 m2 i typisk Shinsen-Kaiyu stil og anses for at være den mest komplette japanske have i Norden region og er et fremragende mødested for arrangementer af enhver art, med plads til 20 til 400 personer. PARK13 afholder mere end 170 arrangementer om året, der emmer af atmosfære, atmosfære og mad baseret på personlig erfaring og på højt niveau.
Antal konferencelokaler: 6
Schüttesvej 6, Horsens
Comwell Bygholm Park er et romantisk herregårdshotel, der ligger tæt på hjertet af Horsens, omgivet af den naturskønne Bygholm Park. Parken er en idyllisk ramme for en dejlig picnic, en foryngende mødepause eller en forfriskende løbetur.
Antal senge: 142
Antal konferencelokaler: 19
Restaurant på stedet
Kørestolsvenligt
Kæledyrsvenlig
Audio/Video-funktioner
se mere
Vestergade 2, Rødekro
I 1649 gav amtmanden i Aabenraa ved navn von Winterfeldt sin skytte Nis tilladelse til at bygge en ny krobygning ved siden af broen over Rde og lånte ham penge dertil. Aabenraa er en by ikke langt fra Rdekro. Det var kun rimeligt at bygge en kro nær broen, Rdebro, da den sandsynligvis havde en vis strategisk værdi langs Haervejen. Som heldet ville det, ventede amtmandens ugifte køkkenpige på en glad lejlighed. Det skabte problemer for sognepræsten, fordi pigen ikke ville afsløre faderens identitet. Alt gik okay, fordi Nis blev gift med pigen. Kroen fik naturligvis navnet Rde-Kro.
Antal senge: 26
Antal konferencelokaler: 1
Betalt parkering
Restaurant på stedet
Audio/Video-funktioner
Catering på stedet
se mere
Ellehammers Alle 2, Billund
LEGOLAND® Hotel & Conference skaber en unik ramme om dine konferencer, konferencer og events, med det verdensberømte LEGOLAND® lige i baghaven.
Antal senge: 46
Antal konferencelokaler: 27
Skolegade 14, Esbjerg
Hotel Cabinn Esbjerg is located only 50 meters from Esbjerg's shopping street “Kongensgade”. The hotel is modernized and rebuilt i
Antal senge: 150
Betalt parkering
Restaurant på stedet
Kørestolsvenligt
Tog
se mere
Toftebjerg Alle 6, Løgstør
Løgstør Parkhotel ligger på Toftebjerg Alle 6 i den charmerende by Logstor, Danmark. Dette indbydende etablissement kan prale af i alt 75 værelser og suiter, som hver er udpeget som et ikke-ryger område. For dem, der søger lidt ekstra komfort, tilbyder Superior-værelserne den ekstra fordel af adgang til en terrasse eller en naturskøn udsigt over naturen og fjorden. Alle værelser er udstyret med moderne bekvemmeligheder for at forbedre dit ophold. Derudover er hotellet velforberedt til at være vært for konferencer og arrangementer, med 4 konferencecentre samt 16 møde- og konferencelokaler, der er fuldt udstyret med avancerede tekniske faciliteter.
Antal senge: 75
Antal konferencelokaler: 1
Restaurant på stedet
Kæledyrsvenlig
Audio/Video-funktioner
Spa/Salon
se mere
Fjordvej 154, Kolding
Louisehøj ligger smukt på en bakke ved siden af ​​Hotel Koldingfjord.
Antal konferencelokaler: 1
Ecco Alleen 4, Tønder
ECC Tønder har 50 moderne værelser, der afspejler familievirksomhedens ECCOs iboende værdier og stolte håndværkstradition.
Antal konferencelokaler: 1
Golf
Refugievej 1, Løgumkloster
Løgumkloster Refugium ligger midt i den fredfyldte skønhed af en eng og en bæk i den maleriske by Løgumkloster. The Retreats arkitektur og design udstråler en følelse af ro og fremmer en atmosfære af varme og empati blandt gæsterne - et ideelt miljø, hvor kreativiteten kan blomstre.
Antal senge: 47
Antal konferencelokaler: 4
Betalt parkering
Restaurant på stedet
Kørestolsvenligt
Kæledyrsvenlig
se mere
I.C. Modewegs Vej 40, Lyngby
Beliggende i den idylliske by Brede, lige nord for København, tilbyder Brede Spisehus et malerisk og historisk sted til firmaarrangementer, møder og konferencer i unikke omgivelser. De charmerende værelser suppleres af en høj gastronomisk standard, der sikrer gæsterne en mindeværdig oplevelse.
Silkeborgvej 94, Herning
På Østergaards Hotel er du, uanset hvilken type bolig du vælger, lige i hjertet af byen. Herfra er der kun kort afstand til spændende sportsbegivenheder, store koncerter og naturoplevelser ved havet og i vildmarken.
Antal senge: 80
Antal konferencelokaler: 10
Havnegade 2, Hirtshals
Hotel Hirtshals og Hirtshals Kro er centralt beliggende midt i hjertet af Hirtshals by med udsigt over torvet og havet. Hotel Hirtshals består af Seafront Hotel, Hotel Hirtshals og en restaurant fra 1700-tallet.
Antal senge: 38
Antal konferencelokaler: 1
Restaurant på stedet
Gratis parkering
Privat rum
Catering på stedet
se mere
Sanatorievej 26, Stouby
For dem, der søger perfekte rammer for møder og konferencer, leverer Hotel Vejlefjord en fleksibel og skræddersyet oplevelse. De historiske bygninger huser de fleste af konferencelokalerne, som tilbyder en fantastisk udsigt og direkte adgang til den omkringliggende park og natur.
Antal senge: 113
Antal konferencelokaler: 7
Restaurant på stedet
Spa/Salon
Indendørs pool
Udendørs pool
se mere
© 2024 konflinx.dk | Alle rettigheder forbeholdes.
v:0.1.2118()