Vejlsøhus Hotel og Konferencecenter

Vejlsøvej 51, Silkeborg

Konference
Forretningsmøder
Særlig begivenhed

Om konferencefaciliteten


Vejlsøhus Hotel & Conference Center ligger i Midtjylland, mellem skove og søer i Silkeborgs smukke naturlandskab. Dette er det ideelle sted for en konferenceoplevelse som ingen anden, fra hotellet kan du høre lyden af skoven, beundre dyrene, søen og Gudenåen og indånde den friske luft. Møder på Vejlsøhus giver jer ny energi og kreativitet og øger rentabiliteten af jeres møde eller konference, samtidig med at I oplever et mere effektivt møde.

 På Vejlsøhus er der rig mulighed for at inddrage alle mødedeltagere gennem arrangementer, foredrag eller specifikke opgaver, der skal løses i fællesskab.  Vejlsøhus tilbyder en række sports- og friluftsaktiviteter, herunder mountainbiking, trailløb og sejlads.

Uanset om I vil gå en tur, vandre eller cykle i parken eller skoven, tage en sejltur fra Hjejlebådens egen mole, tage en tur til AQUA-akvariet og dyreparken eller lave noget helt andet, så finder I det perfekte arrangement til jeres møde eller jeres møde.

 Ikke kun beliggenheden er god.  Vejlsøhus Hotel & Konferencecenter er flere år i træk blevet nomineret som Danmarks bedste konferencecenter. Vejlsøhus Hotel og Konferencecenter har også en stærk miljøprofil.

 Under dit møde på Vejlsøhus kan du nyde forfriskninger i løbet af dagen, hvilket giver din hjerne ekstra energi og brændstof til at understøtte læringsprocessen og få udbytte af mødet. Isvand, frisk frugt, snacks, gourmetteer, kaffe og brød er tilgængelige hele formiddagen og eftermiddagen.

Detaljer

Antal senge

49

Antal konferencelokaler

13

Værelser

3.06
Layout kapacitet
Teater
42
Skole
18
© 2024 konflinx.dk | Alle rettigheder forbeholdes.
v:0.1.2118()