Nyheder

Når I holder julefrokost hos os, er der rig mulighed for hyggeligt samvær både før og efter maden. Tag f.eks. et spil bordtennis eller pool i vores opholdsstue. I kan også starte festlighederne med en gin- eller vinsmagning, og skal I have lidt godter med hjem, kan I lære at lave lækre flødeboller eller konfekt sammen med vores konditor.

Oprettet 2023-07-17

Allow us to whisk you away from Hotel Sanders for a 10.00AM transfer to Helenekilde, where your day of relaxation and adventure begins. With your departure from Helenekilde scheduled at 19:00, both Sunday and Monday, you will be treated to a host of delightful inclusions. 

Oprettet 2023-07-03

Vi har et par enkelte datoer tilbage i juni og august, hvor årets sommerfest eller Kick-off event til 2023 sidste halvdel kan kombineres med en lækker grøn sommermenu, drinks under åben himmel og et after party i Den brune Kødby. Vi har mange og unikke festlokationer i DGI Byen, som både tæller urbane lokaler med bjælker og brune mursten eller lyse højloftede lokaler med udsigt over Vesterbros nattehimmel.

Sommerfest for medarbejderne eller Kick-off
Oprettet 2023-05-22

Randers har et stort udbud af attraktioner og oplevelser, som er et perfekt match med et sommerophold på Hotel Randers Hvis du kan li´ musik Musikken i vores lounge Hotel Randers By Hornsleth er i fuld gang, og det er et lækkert program vi har skruet sammen, hvor bla. Michael Trier, Wild & Mild, Peter Bo Trio og DJ Jacob Kjær gæster loungen.

Musik og golf på programmet
Oprettet 2023-05-17

Scandic bruger avanceret udstyr med den bedste video- og lydkvalitet for at give dig de bedst mulige møder. Det har aldrig været nemmere at sætte op, bare tilslut det, og det virker.

Hybridmøde på Scandic
Oprettet 2023-04-26

Velkommen til Champagnebrunch på Grand Hotel i Odense. Sæt dig til rette i Restauranten fra 1897 og nyd en luksuriøs og eksklusiv brunchoplevelse i 5 serveringer.

Champagnebrunch
Oprettet 2023-04-25

Fængslets spændende historie og bygninger giver masser af muligheder - byd velkommen på en autentisk cellegang, styrk samarbejdet med teambuilding i fængselsgården, besøg Fængselsmuseet, hør et foredrag i den smukke fængselskirke eller spis middag i Inspektørens lokale. Til slut kan I overnatte i en tidligere fængselscelle.

Oprettet 2023-04-24

The Times 15 February 2023 - Europe’s best new beach hotels

Europe’s best new beach hotels
Oprettet 2023-04-13