Konference Esbjerg

Fordyb dig i mulighederne i Esbjerg, Danmark, og find ud af, hvorfor det er den perfekte destination for din næste konference. Esbjerg ligger på den smukke danske vestkyst og tilbyder en unik blanding af kystcharme, moderne infrastruktur og innovative muligheder, der vil tage din konference til det næste niveau.

Esbjergs naturskønne kyst med Vadehavet og Nordsøen som naboer sætter scenen for en inspirerende og forfriskende konferenceoplevelse. De betagende landskaber og den friske havluft skaber et miljø, der styrker sindet og sætter gang i kreativiteten, hvilket gør det til et ideelt sted for produktive møder og frugtbare diskussioner.

Denne pulserende by kan prale af en bred vifte af konferencesteder, fra banebrydende faciliteter til historiske vartegn. Uanset om du er på udkig efter topmoderne teknologi eller unikke, karakterfyldte lokaler, er Esbjerg den perfekte kulisse for dit arrangement. Med en række forskellige muligheder kan du skræddersy din konference til dit specifikke tema og dine krav.

Esbjerg tilbyder ikke kun et overbevisende miljø for din konference, men også et væld af kulturelle, kulinariske og rekreative muligheder for at forbedre din begivenhed. Fra at udforske byens maritime arv til at forkæle sig selv med lækre lokale retter, vil dine deltagere blive forkælet med en bred vifte af oplevelser.

Overvej Esbjerg som din næste konferencedestination, og udnyt potentialet for en ekstraordinær sammenkomst, der kombinerer innovation, afslapning og inspiration i én uforglemmelig oplevelse.

11 faciliteter
Torvet 1, Ribe
Velkommen til Danmarks ældste hotel, der ligger i den gamle by Ribe, Nordens ældste. Hotel Dagmar inviterer gæster til at afholde møder og kurser i disse historisk rige omgivelser.
Antal senge: 50
Restaurant på stedet
Stormgade 200, Esbjerg
Fra små intime møder til store konferencer, strategisessioner, kickoffs, præsentationer, webinarer eller andre professionelle sammenkomster - Esbjerg Park tilbyder mødeløsninger, der er designet til at optimere din dag. Det giver dig mulighed for at koncentrere dig om dagens indhold og skabe en engagerende og lærerig oplevelse sammen med dine kolleger.
Antal senge: 63
Antal konferencelokaler: 12
Betalt parkering
Restaurant på stedet
Audio/Video-funktioner
Gratis parkering
se mere
Skolegade 14, Esbjerg
Hotel Cabinn Esbjerg is located only 50 meters from Esbjerg's shopping street “Kongensgade”. The hotel is modernized and rebuilt i
Antal senge: 150
Betalt parkering
Restaurant på stedet
Kørestolsvenligt
Tog
se mere
Sct Peders Gade 16, Ribe
Danhostel Ribe ligger i hjertet af Ribe og lokker dem, der søger et sted til deres kommende kurser, konferencer eller møder, med en række omhyggeligt designede, konferencecertificerede værelser og mødelokaler, der hver især er omhyggeligt udformet til at imødekomme specifikke behov.
Antal senge: 40
Restaurant på stedet
Kørestolsvenligt
Audio/Video-funktioner
Tennis
se mere
Strandbygade 3, Esbjerg
Føl dig hjemme på Scandic Olympic i Esbjerg, og nyd den smukke udsigt over Esbjerg by, havnen eller Vadehavet. Gæsterne kan slappe af i den lyse spisesal, hvor der serveres en stor morgenbuffet og gourmetmiddage med sæsonens råvarer. Efter middagen kan gæsterne slappe af med en forfriskning i hotellets bar. Hotellet har 148 lyse og indbydende værelser. Hotellet kan hjælpe med at arrangere møder, kurser og konferencer for 2 til 50 personer. Der er en stor parkeringsplads under hotellet mod et gebyr.
Antal senge: 148
Antal konferencelokaler: 2
Betalt parkering
Restaurant på stedet
Kørestolsvenligt
Kæledyrsvenlig
se mere
Strandpromenaden 1, Esbjerg
Hjerting Badehotel is located at Strandpromenaden 1 Esbjerg. Hjerting Badehotel has 42 rooms. The rooms are divided into different
Antal senge: 42
Antal konferencelokaler: 3
Restaurant på stedet
Internet
Catering på stedet
Torvegade 24, Esbjerg
Hotel Britannia offers 108 guest rooms which are fully equipped with relevant facilities to take care of all your accommodation ne
Antal senge: 108
Antal konferencelokaler: 6
Betalt parkering
Restaurant på stedet
Kørestolsvenligt
Kæledyrsvenlig
se mere
Hostrupvej 17, Esbjerg
Host your next event at Hostrup Forsamlingshus. Conveniently located in the heart of Esbjerg, it is the ideal place for your next
Havnegade 18, Esbjerg
Afhold et møde eller konference i Musikhuset Esbjerg, og du får det mest inspirerende miljø, masser af plads, fremragende service og den lækreste mad.
Antal konferencelokaler: 6
Restaurant på stedet
Kørestolsvenligt
Privat rum
Tilgængelig
se mere
Sportsvej 21, Esbjerg
Host your next event at Esbjerg Firmaidraet. Conveniently located in the heart of Esbjerg, it is the ideal place for your next cor
Gl Vardevej 62, Esbjerg
Host your next event at Sport & Event Park - Esbjergs. Conveniently located in the heart of Esbjergs, it is the ideal place for yo
© 2024 konflinx.dk | Alle rettigheder forbeholdes.
v:0.1.2118()