Book en konference på Fyn

Besøg eventyrøen Fyn med mere end 121 slotte og herregårde og et fantastisk øhav.

Her har du alle muligheder for at arrangere en stor konference i Odense by eller et mindre møde/dagskonference i de små landsbyer langs kysten.

Comwell og Odense Congress Center er nogle af de større konferencefaciliteter på øen med plads til over 2000 deltagere.

Eller hvorfor ikke holde din næste konference på en fabelagtig lokation som nogle af de mange slotte, der ligger spredt rundt omkring på Fyn for eksempel Harridslevgaard Slot eller Dallund Slot?

Hvis du er interesseret i en konference på Fyn, så kontakt os hos Konflinx - vi hjælper dig gerne med råd og ideer og med at booke de faciliteter, der bedst opfylder dine ønsker.

49 faciliteter
Skovsvinget 25, Middelfart
Beläget på en kulle 100 m från Lillebælt, intill skogen, med panoramautsikt över vattnet och 2 broar, kan du sitta tryggt och njuta av den unika utsikten. Med 18 mötesrum och 11 gruppmötesrum i Middelfart kan du se landet med stor flexibilitet på konferenscentret i Triangeln. Beläget i hjärtat av Danmark och på toppen av Middelfart erbjuder de mötesrum och konferensfaciliteter för alla typer av kurser, konferenser, konferenser och fester - stora som små.
Antal senge: 76
Antal konferencelokaler: 11
Restaurant på stedet
Audio/Video-funktioner
Videokonference
Kørestolsvenligt
se mere
Hvedholm Slot 1, Faaborg
Hvedholm ligger på Sydfyn, med udsigt over Faaborg Fjord. Fyn er kendt for sine smukke slotte, haver og historie, men har også strande, naturreservater, kystfiskeri, de fynske alper og de sydfynske øer. Vi anbefaler besøgende at udforske områdets attraktioner, finde lokale fødevareproducenter og benytte sig af områdets eventmuligheder.
Antal senge: 62
Restaurant på stedet
Rugårdsvej 590, Odense
Frederik VI's Hotel er et attraktivt hotel og konferencecenter beliggende i Odense, centrum af Danmark, med et smukt miljø og en storslået indretning.
Antal senge: 62
Brændekilde Bygade 15, Odense
Afhold møder med stil og skab den rigtige atmosfære, når du møder kunder og forretningspartnere.
Rugårdsvej 831, Veflinge, Veflinge
Mørkenborg tilbyder en ideel baggrund for afholdelse af møder og kurser med funktionelle mødelokaler i forskellige størrelser, der kan rumme grupper fra 10 til 92 deltagere.
Antal senge: 14
Antal konferencelokaler: 3
Betalt parkering
Audio/Video-funktioner
Bus
Internet
se mere
Fyrvej 1, Nyborg
På Kursuscenter Knudshoved, et fornemt kursus- og konferencecenter beliggende centralt ved Storebælt på Fyn, befinder gæsterne sig midt i professionelle faciliteter, herunder en dedikeret restaurant og overnatningsmuligheder. Stedet er velegnet til møder, kurser og konferencer med plads til 2 til 100 deltagere.
Antal senge: 52
Betalt parkering
Restaurant på stedet
Forretningscenter
Audio/Video-funktioner
se mere
Jernbanegade 18, Odense
First Hotel Grand er et tidløst byhotel fra 1897. Beliggende midt på gågaden i Odenses hjerte, er det en naturlig og centrale del af byens livlige atmosfære.
Antal senge: 134
Antal konferencelokaler: 8
Betalt parkering
Restaurant på stedet
Audio/Video-funktioner
Spa/Salon
se mere
Søndergade 3, Odense
GlamsBjergHus forpligter sig til at levere den ideelle kulisse for ens kommende professionelle sammenkomster. Stedets alsidige mødelokaler er velegnede til at organisere en bred vifte af arrangementer, herunder konferencer, kurser, seminarer, mindre handelsudstillinger og møder.
Antal senge: 16
Antal konferencelokaler: 5
Restaurant på stedet
Odeons Kvarter 1, Odense
ODEON ligger kun få minutter fra Odense Banegårds centrum, 15 minutter fra motorvej E20 og ved siden af ​​HC Andersens barndomshjem. Hos ODEON kan vi skabe unikke rammer, hvad enten det er en konference, årsmøde, teambuilding, stor konference eller blot et tomandsmøde.
Odeons Kvarter 11, Odense
Hotel Odeon ligger i centrum af Odense, kun få minutters gang fra Hovedbanegården. Som vores gæst er du tæt på Odenses indkøbsmuligheder, restauranter, attraktioner og mange charmerende gader og stræder.
Antal konferencelokaler: 4
Dallundvej 63, Søndersø
Beliggende i hjertet af Danmark, mellem majestætiske, ældgamle træer og med sin egen sø og park, pryder Dallund Slot Nordfyn med sin tilstedeværelse. Dallund Slots kulinariske team sætter en ære i at tilberede måltider helt fra bunden med økologiske ingredienser i harmoni med årstiderne.
Brogade 1, Ærøskøbing
Ærø byder på meget at lave, og den naturlige skønhed er helt speciel. Det er varieret, og der er noget for enhver smag. Den bedste måde at udforske her er på cykel langs Margaretruten rundt om Ærø.
Antal konferencelokaler: 1
Claus Bergs Gade 7, Odense
Comwell H.C. Andersen Odense is located in the city centre, just a few minutes walk from the station, the pedestrian shopping stre
Antal senge: 157
Antal konferencelokaler: 9
Betalt parkering
Restaurant på stedet
Audio/Video-funktioner
Kørestolsvenligt
se mere
Teglgårdsvej 73, Middelfart
Hotel Sixtus ligger ved den maleriske bred af Fænø Sund og tilbyder seks plenumlokaler, der er designet i moderne, lyse, fredelige og inspirerende omgivelser, som er ideelle til dit kommende møde.
Antal senge: 27
Restaurant på stedet
INFO REQUESTED
Antal senge: 123
Restaurant på stedet
Audio/Video-funktioner
Indendørs pool
Kørestolsvenligt
se mere
Storebælt Sinatur Hotel & Konference er smukt beliggende i Nyborg, kun få skridt fra stranden. Hotellets særlige nærhed til Storebælt bader indendørs omgivelserne i en fantastisk naturlig belysning, samtidig med at skoven og stranden udenfor giver adskillige muligheder. På Hotel Storebælt fremhæver vi det rige og naturlige miljø og atmosfære, som både private gæster og forretningsrejsende kan nyde godt af. Dette gælder også for vores restaurant, hvor kulinariske oplevelser kan nydes med panoramaudsigt over bæltet.d
Antal senge: 71
Antal konferencelokaler: 20
Strandgade 5, Svendborg
Med udsigt over Troense Havn og Svendborgsund tilbyder Hotel Troense helt unikke sammenkomster med sin maleriske beliggenhed på Tåsinge i det fortryllende sydfynske øhav.
Antal senge: 36
Antal konferencelokaler: 1
Restaurant på stedet
Audio/Video-funktioner
Bus
Internet
se mere
Assensvej 513, Falsled, Millinge, Millinge
Falsled Kro er stolt af at kunne afsløre deres helt nye konferencelokale, Ryttersalen, med en maksimal kapacitet på op til 32 personer. Ryttersalen udstråler en autentisk dansk stil med fængslende elementer som en åben pejs, synlige bjælker og brede danske egetræsplanker på trægulvene.
Antal senge: 19
Antal konferencelokaler: 1
Betalt parkering
Restaurant på stedet
Audio/Video-funktioner
Internet
se mere
Østre Stationsvej 32, Odense
Milling Hotel Plaza, der blev bygget i 1916, ligger prominent i hjertet af Odense med en malerisk udsigt over Kongens Have og kun en kort gåtur fra Odense Banegård.
Antal senge: 74
Antal konferencelokaler: 2
Betalt parkering
Restaurant på stedet
Audio/Video-funktioner
Kæledyrsvenlig
se mere
Vindegade 45, Odense
Hotel Windsor is placed in the heart of the charming and exciting city of Odense, which gives the Hotel Windsor a special atmosphe
Betalt parkering
Restaurant på stedet
Internet
Hindsgavl Alle 2, Middelfart
I HUSET Middelfart har gæsterne adgang til både store og små mødelokaler i en solid, arkitekttegnet bygning fra slutningen af 1960'erne, der oprindeligt var tænkt som et kursus- og konferencecenter.
Antal senge: 70
Antal konferencelokaler: 7
Privat rum
Lykkesholmvej 20, Ørbæk
Lykkesholm Slot ligger i høje bakker ved Ørbæk Ås udspring, for enden af ​​en større sø, omgivet af moser og skovklædte bjergskråninger. Slottets historie går mere end 600 år tilbage.
Antal senge: 28
Udendørs rum
Privat rum
Tilgængelig
Tilgængelig
se mere
Karensmindevej 3, Middelfart
Comwell Middelfart er et specialiseret konferencehotel, og vores faciliteter kan rumme arrangementer for op til 400 personer. De kan skræddersy vores rum til at skabe de rette rammer og atmosfære til små møder samt konferencer, konferencer, messer og meget mere.
Antal senge: 140
Antal konferencelokaler: 17
Restaurant på stedet
Forretningscenter
Audio/Video-funktioner
Kæledyrsvenlig
se mere
Hindsgavl Alle 7, Middelfart
Skal du holde konference, har du den fulde pakke på Hindsgavl Slot! En historisk bygning med moderne og unikke faciliteter, en malerisk central beliggenhed i det centrale Danmark og opmærksomt personale, der vil tage sig af dig. Fra første kontakt og planlægning til "vi ses senere" har du et fast kontaktpunkt for at sikre, at alt går som forventet - og tage dit møde til et særligt niveau med særlige ekstramateriale. På Hindsgavl Slot har de konferencefaciliteter, som kan rumme op til 500 delegerede i samme lokale. De har det hele lige fra hyggelige mødelokaler med spær og ovenlys, til topmoderne mødelokaler med alt AV-udstyr. Hindsgavl Slot har i alt 14 mødelokaler, heraf 10 plenumlokaler og 4 grupperum.
Antal senge: 70
Antal konferencelokaler: 16
Restaurant på stedet
Gratis parkering
Forlænget ophold
Østerøvej 2, Nyborg
Nyborg Strand is located in Nyborg, Denamrk. We can offer accommodation in one of our 426 rooms including 2 junior suites. We have
Antal senge: 426
Antal konferencelokaler: 30
Restaurant på stedet
Audio/Video-funktioner
Kæledyrsvenlig
Udendørs pool
se mere
© 2024 konflinx.dk | Alle rettigheder forbeholdes.
v:0.1.2118()