Horsens

Horsens byder på bekvem beliggenhed, moderne faciliteter, et stærkt erhvervs- og forskningsmiljø, forskelligartede arrangementsrum, overnatningsmuligheder, kulturelle og rekreative aktiviteter og unikke oplevelser, hvilket gør det til en potentiel destination for at afholde en konference i Danmark.

Byen er kendt for sine unikke oplevelser og arrangementer, såsom den europæiske middelalderfestival og Fængselsmuseet, der kan give markante og mindeværdige oplevelser for konferencedeltagere

Horsens tilbyder en række moderne konferencefaciliteter, herunder hoteller, kongrescentre og eventsteder, der er udstyret med den nyeste teknologi og faciliteter. Disse faciliteter kan rumme konferencer af forskellige størrelser og typer, hvilket giver et befordrende miljø for produktive møder og diskussioner.

Er du interesseret i at holde en konference i Horsens, så kontakt os eller udfyld vores forespørgselsformular!

5 faciliteter
Schüttesvej 6, Horsens
Comwell Bygholm Park er et romantisk herregårdshotel, der ligger tæt på hjertet af Horsens, omgivet af den naturskønne Bygholm Park. Parken er en idyllisk ramme for en dejlig picnic, en foryngende mødepause eller en forfriskende løbetur.
Antal senge: 142
Antal konferencelokaler: 19
Restaurant på stedet
Kørestolsvenligt
Kæledyrsvenlig
Audio/Video-funktioner
se mere
Egebjergvej 1, Horsens
Scandic Opus Horsens ligger tæt på både by og natur og tilbyder en fantastisk mødeoplevelse med sans for detaljen. Uanset om det er en jobsamtale, et lille møde eller en stor konference, tilbyder hotellet alsidige lokaler, der er skræddersyet til at rumme forskellige gruppestørrelser
Antal senge: 132
Antal konferencelokaler: 11
Restaurant på stedet
Audio/Video-funktioner
Bus
Gratis parkering
se mere
Fussingsvej 8, Horsens
Det tidligere Horsens Statsfængsel lukkede i 2006 efter mere end 150 års fængselsdrift og åbnede i 2012 som oplevelsesvirksomhed FÆNGSLET.
Antal konferencelokaler: 12
Restaurant på stedet
Audio/Video-funktioner
Reception
Facilitypersonale
se mere
Langmarksvej 53, Horsens
Vær vært for dit næste arrangement på Forum Horsens.Bekvemt beliggende i centrum af Horsens.
Antal konferencelokaler: 4
Egebjergvej 129, Egebjerg, Horsens
Antal konferencelokaler: 2
© 2024 konflinx.dk | Alle rettigheder forbeholdes.
v:0.1.2118()