Hvordan virker det

Konflinx-teamet består af konferenceeksperter, der har værktøjerne og viden til at forenkle den måde, du organiserer din konference på. Som en uafhængig serviceudbyder gør vi det muligt at opdage, sammenligne og booke Danmarks mest populære begivenhedsrum – alt sammen online med blot et par klik.

Sparer tid, penge og nerver

At sende forespørgsler til utallige begivenhedslokaler, konferencecentre, hoteller og mange andre leverandører og bagefter oprette en oversigt inklusive en prissammenligning betyder en masse administrationsarbejde for begivenhedsarrangører, hvilket koster dem værdifuld tid og penge. Konflinx vil tage denne arbejdsbyrde fra dine hænder - helt gratis.

One-stop service

Konflinx giver dig adgang til langt de fleste velrenommerede eventsteder i Danmark, alt imens du kun har at gøre med én kontaktperson. Fra udvælgelsesprocessen til prissammenligning til booking af dit ideelle sted - vores team støtter dig gennem hele processen. Efter din vellykkede booking vil du være i kontakt med kontaktpersonen på dit valgte konferenceanlæg.

Ingen skjult dagsorden

Konflinx er økonomisk uafhængig, ikke tilknyttet nogen kæder eller foreninger og har ingen forpligtelser over for nogen leverandører. Dette giver os mulighed for fuldt ud at koncentrere os om vores kunder og deres behov. Alle vores tjenester, konsultationer og tilbud er fuldstændig uafhængige og uvildige.

 

Vores flow - Konflinx-måden

Kig omkring!

Velkommen til Konflinx konferenceportal, gennemse alle vores regioner/kategorier komfortabelt og vælg de konferencefaciliteter, der virker interessante for dig.

Opret en forespørgsel

Udfyld forespørgselsformularen med dine krav, hvis du ikke har fundet nogle specifikke spillesteder, så fortvivl ikke - udfyld formularen med ønsket geografisk eller lad os hjælpe dig med at finde det bedste sted for dig - alt sammen gratis!

Behandling af din anmodning

Vi behandler din henvendelse og sender de første henvendelser ud med det samme og spørger efter priser og din ønskede kapacitet i lokalerne osv. Konferenceopsætningen kan naturligvis ændres undervejs i projektet og vi klarer dette i tæt samarbejde med både faciliteter og dig .

Præsentation

Vores præsentationer er enkle, tilgængelige og indeholder alle nødvendige oplysninger, herunder detaljerede priser. Hvis du ikke vil være tilfreds med vores tilbud, hjælper vi dig med at opfylde dine behov fuldt ud. Se hvordan vores præsentation kan se ud her

Vælg det foretrukne mødested

Med vores præsentationer i hånden er det nemt at kommunikere muligheder til beslutningstagere. Når du har truffet valget, hjælper vi dig med formaliteterne.

Nyd dit arrangement!

Du kan nyde dit arrangement! Med Konflinx var det hurtigere og nemmere end før og helt gratis! Hvis du har brug for yderligere hjælp til dit konferenceprojekt, så lad os det vide, så kan vi hjælpe.

Feedback

Giv os venligst din feedback, så vi kan forbedre vores tjenester for fremtiden og også hjælpe dig med dit næste konferenceprojekt

 

© 2024 konflinx.dk | Alle rettigheder forbeholdes.
v:0.1.2118()