Konference i udlandet

Konflinx Storbritannien

I London, Skotland, den engelske sydkyst og andre regioner er der et bredt udvalg af konferencefaciliteter. Du kan kombinere konferencen med shopping, en kulturoplevelse eller en sportsbegivenhed. Vi hos Konflinx med engelske kollegaer hjælper dig gerne med at finde kandidater, der passer til dine kriterier.

Besøg Konflinx UK

Konflinx Grækenland

Sammen med vores partner i Grækenland kan vi hjælpe dig med at skabe en konference i den antikke verden. En vidunderlig ø-verden med vidunderlig natur og historiske anekdoter i hvert hjørne.

Besøg Konflinx Grækenland og vend tilbage til os med dine anmodninger!

Konflinx Østrig

Lad os hjælpe dig med at lave en konference i Østrig med vores lokale partnere. Østrig har et stort antal konferencehoteller med enten fantastisk natur eller et livligt bymiljø.

Tag et kig rundt på den østrigske side ved at klikke her!

Konflinx Polen

Polen har et stort udvalg af konferencehoteller i både storbyområder og i deres varierede natur. Du kan nemt komme til alle afkroge af Polen med en række forskellige flyselskaber, så lad os med Konflinx Poland hjælpe dig med at skabe en konference med en klar præsentation på et hotel, der passer til dine kriterier og budget.

Klik her for at komme til Konflinx Polen

Konference Uruguay

Hvorfor ikke lave en konference i en anden del af verden, i det fantastiske Uruguay? Vi har kollegaer i Montevideo, som kan skabe en unik konferenceoplevelse!

Klik her for at komme til Konflinx Uruguay

Conference Urguguay
© 2024 konflinx.dk | Alle rettigheder forbeholdes.
v:0.1.2118()