Konference Nyborg

Vælg Nyborg som dit konferencested for en uforglemmelig oplevelse. Beliggende på den maleriske ø Fyn kombinerer Nyborg historisk charme med moderne bekvemmeligheder. Nyborgs veludstyrede konferencefaciliteter, herunder Nyborg Strand Hotel og Konferencecenter, byder på topmoderne teknologi og alsidige lokaler til møder og arrangementer.

Byens rige historie og kulturelle arv udgør en fængslende baggrund for din konference, der fremmer kreativitet og engagement blandt deltagerne. Nyborg Slot tilføjer med sin middelalderlige arkitektur et strejf af storhed til enhver begivenhed.

Nyborgs centrale beliggenhed i Danmark gør det desuden let tilgængeligt for deltagere, der rejser fra forskellige regioner. De rolige kystnære omgivelser byder på muligheder for afslapning og teambuilding-aktiviteter, hvilket skaber en afbalanceret konferenceoplevelse.

Med fremragende spisemuligheder, hyggelige overnatningssteder og et støttende lokalsamfund giver Nyborg alle ingredienserne til en vellykket og mindeværdig konference, der vil efterlade et varigt indtryk på dine deltagere.

5 faciliteter
Fyrvej 1, Nyborg
På Kursuscenter Knudshoved, et fornemt kursus- og konferencecenter beliggende centralt ved Storebælt på Fyn, befinder gæsterne sig midt i professionelle faciliteter, herunder en dedikeret restaurant og overnatningsmuligheder. Stedet er velegnet til møder, kurser og konferencer med plads til 2 til 100 deltagere.
Antal senge: 52
Betalt parkering
Restaurant på stedet
Forretningscenter
Audio/Video-funktioner
se mere
Storebælt Sinatur Hotel & Konference er smukt beliggende i Nyborg, kun få skridt fra stranden. Hotellets særlige nærhed til Storebælt bader indendørs omgivelserne i en fantastisk naturlig belysning, samtidig med at skoven og stranden udenfor giver adskillige muligheder. På Hotel Storebælt fremhæver vi det rige og naturlige miljø og atmosfære, som både private gæster og forretningsrejsende kan nyde godt af. Dette gælder også for vores restaurant, hvor kulinariske oplevelser kan nydes med panoramaudsigt over bæltet.d
Antal senge: 71
Antal konferencelokaler: 20
Østerøvej 2, Nyborg
Nyborg Strand is located in Nyborg, Denamrk. We can offer accommodation in one of our 426 rooms including 2 junior suites. We have
Antal senge: 426
Antal konferencelokaler: 30
Restaurant på stedet
Audio/Video-funktioner
Kæledyrsvenlig
Udendørs pool
se mere
Christianslundsvej 119, Nyborg
I 56 år har Hotel Hesselet stået som et sted, hvor mennesker mødes, en destination, som gæsterne gerne taler om efter deres besøg og glæder sig til at vende tilbage til. Kun 5 minutters kørsel fra Storebæltsbroen i Nyborg tilbyder Hotel Hesselet et alsidigt udvalg af mødelokaler, der sikrer, at det perfekte og personlige rum kan findes til enhver form for sammenkomst.
Antal senge: 59
Antal konferencelokaler: 6
Betalt parkering
Restaurant på stedet
Forretningscenter
Audio/Video-funktioner
se mere
Lykkesholmvej 20, Ørbæk
Lykkesholm Slot ligger i høje bakker ved Ørbæk Ås udspring, for enden af ​​en større sø, omgivet af moser og skovklædte bjergskråninger. Slottets historie går mere end 600 år tilbage.
Antal senge: 28
Privat rum
Tilgængelig
Tilgængelig
Tilgængelig
se mere
© 2024 konflinx.dk | Alle rettigheder forbeholdes.
v:0.1.2118()