Hotel Hesselet

Christianslundsvej 119, Nyborg

Konference
Forretningsmøder
Særlig begivenhed
125 max

Om konferencefaciliteten


I 56 år har Hotel Hesselet stået som et sted, hvor mennesker mødes, en destination, som gæsterne gerne taler om efter deres besøg og glæder sig til at vende tilbage til. Dette vedvarende engagement i at skabe mindeværdige oplevelser har været kendetegnende for hotellet, der ligger i de fortryllende omgivelser i bøgeskoven langs Storebælt, siden det blev etableret i 1967.

Hotel Hesselet er strategisk udvalgt af hotellets visionære grundlæggere og har en førsteklasses beliggenhed, kun 5 minutters kørsel fra Storebæltsbroen i Nyborg, kun 10 minutters gang fra Nyborg station og midt i rolige omgivelser, omkranset af den fredfyldte bøgeskov og den indbydende strand.

Hotel Hesselet tilbyder et alsidigt udvalg af mødelokaler, der sikrer, at det perfekte og personlige rum kan findes til enhver type sammenkomst. Konferencelokalerne er omhyggeligt udstyret med topmoderne audiovisuelt udstyr og IT-udstyr og har trådløs internetdækning i hele området.

Med 12 mødelokaler til rådighed kan Hotel Hesselet rumme en række forskellige størrelser af arrangementer. Hotellets største og nyrenoverede lokale kan rumme op til 150 personer i en biograflignende opstilling. Hessel-området, en nyopført konferenceafdeling, huser yderligere to mødelokaler og et dedikeret cateringområde, der er velegnet til konferencer, møder, workshops eller seminarer med plads til op til 150 deltagere.

Hotel Hesselet sikrer tilgængelighed for alle gæster med en elevator, der giver adgang til alle etager. De fleste mødelokaler og restauranten er placeret i stueetagen, og et nyrenoveret toilet med brede døråbninger forbedrer tilgængeligheden yderligere.

Hotel Hesselet består af 53 dobbeltværelser og 6 suiter og tilbyder indkvartering med en blanding af klassisk og moderne indretning. Derudover er der et kørestolsvenligt værelse komplet med en elevationsseng sammen med to ekstra værelser udstyret med toilethåndtag, hvilket sikrer et behageligt ophold for alle gæster.

Faciliteter

Betalt parkering

Restaurant på stedet

Forretningscenter

Audio/Video-funktioner

Spa/Salon

Tennis

Voicemail Box

Whirlpool

Catering på stedet

Internet

Vasketøj

Room Service

Detaljer

Antal senge

59

Antal konferencelokaler

6

Værelser

Blå Stue
Layout kapacitet
Overflade
95
© 2024 konflinx.dk | Alle rettigheder forbeholdes.
v:0.1.2118()