Viborg

Viborg-en by med muligheder for miljøombyte, avkoppling og betagende naturoplevelser. Konferera centralt i staden? Titta nærmere på Palads Hotel et hotel med luksusfølelse og en fremragende konferenceafdeling.

Konferera ved vattnet? Golf Hotel Viborg & Salonen ligger mellem søarna Nørresø og Søndersø!

Nogle mil syd om Viborg ligger mysiga King's House Inn & Hotel, med fantastisk natur.


Boka konference i Viborg - forespørgsel og tilbud fra de interessante anlæg i Viborgochs øvrige dele af Norra Jylland!

Konflinx tilbyder overblick af konferencebudet på Jylland. Du får kostnadsfritt råd og hjælp med fremtagning af alternativer, overskådlige omkostninger, jämförelser og reservation.

6 faciliteter
Vestre Skivevej 142, Daugbjerg, Viborg
Med en fantastisk beliggenhed ved indgangen til Kongenshus Mindepark ligger Kongenshus Kro & Hotel ikke langt fra Viborg, Herning, Holstebro og Skive. Kroen og hotellet udstråler sin egen charme og varme. De glæder sig til at byde gæster velkommen til deres enhed, og de forventer besøg til frokost, kaffe og kage eller à la carte-spisning om aftenen. Derudover hjælper de gerne med at organisere den næste fest, hvad enten det er i lokalerne eller i gæstens eget hjem, hvor der kan leveres catering!
Antal senge: 8
Hans Tausens Alle 2, Viborg
Leder du efter den perfekte facilitet til dit næste møde? Så kom til Golf Hotel og Salonen. Vores udvendige ramme er perfekt Til vellykkede arrangementer og vores kursussekretariat Klar til inspiration og vejledning, så dine deltagere Få mest muligt ud af disse dage.
Antal senge: 134
Antal konferencelokaler: 12
Audio/Video-funktioner
Spa/Salon
Restaurant på stedet
Indendørs pool
se mere
Stadion Alle 7, 2.tv., Viborg
Stedet byder på BDO Lounge med lyse og elegante lokaler i forskellige størrelser, der er velegnede til en bred vifte af firmaarrangementer. Derudover giver den charmerende Piano Man-restaurant den perfekte stemning til familiesammenkomster, receptioner og andre arrangementer. Café Down Under og Tinghallen Bowling fuldender udbuddet og skaber de ideelle rammer for en dejlig og afslappet festatmosfære. Det dygtige køkkenpersonale tilbereder en bred vifte af kulinariske tilbud, fra lette småretter til overdådige buffeter, alt sammen serveret af opmærksomme tjenere, som også er klar til at imødekomme drikkevarebehov i baren.
Antal konferencelokaler: 9
Egeskovvej 26, Hald Ege, Viborg
Niels Bugges Hotel is located in Viborg. We have 14 guest rooms and suites, each has its own decor and atmosphere. We have 4 luxur
Antal senge: 14
Sankt Mathias Gade 5, Viborg
Palads Hotel Viborg har en hyggelig og charmerende central beliggenhed i Viborg. Viborgs gågade - Sct Mathias Gade - starter ved siden af ​​hotellet - men du kan stadig køre direkte ind på alle vores 5 store parkeringspladser.
Antal konferencelokaler: 1
Spa/Salon
Internet
Bus parkering
Gratis parkering
Stadionvej 2, Viborg
Leder du efter et hotel i eller omkring Karup? Karup Hotel er beliggende i centrum af Karup by, kun 3 kilometer eller 5 minutters kørsel fra Midtjylland Lufthavn. Samtidig ligger hotellet kun 20 minutter væk fra messecentret Herning (MCH) og tæt på Holstebro.
Antal senge: 15
Antal konferencelokaler: 4
© 2024 konflinx.dk | Alle rettigheder forbeholdes.
v:0.1.2118()