Konference Midtjylland

Midtjylland er geografisk placeret i midten af Danmark, hvilket gør det nemt at komme dertil fra forskellige dele af landet. Der er en god transportinfrastruktur, herunder motorveje og jernbaner, hvilket kan gøre det bekvemt for deltagerne at rejse til konferencestedet.

Midtjylland er kendt for sine moderne konferencefaciliteter såsom Aarhus Congress Center eller Musikhuset Aarhus, med mange hoteller og kongrescentre, der er udstyret med den nyeste teknologi og de nyeste faciliteter. Disse faciliteter kan skabe et gunstigt miljø for afholdelse af konferencer, workshops og seminarer.

Hvorfor ikke holde din næste konference ved stranden med steder som Helnan Marselis Hotel med udsigt over havet.

Midtjylland er hjemsted for adskillige forskningsinstitutioner, universiteter og virksomheder, der er kendt for deres ekspertise og innovation inden for forskellige områder som f.eks. teknologi, vedvarende energi, landbrug og produktion. Ved at arrangere en konference i Region Midtjylland kan man få adgang til disse lokale ressourcer, hvilket kan højne konferencens kvalitet og tiltrække relevante eksperter som talere eller deltagere.

Konferencer handler ikke kun om præsentationer og diskussioner, men også om netværk og samarbejde mellem fagfolk inden for et bestemt område. Midtjyllands centrale beliggenhed og velforbundne transportinfrastruktur kan gøre det bekvemt for deltagere fra forskellige dele af Danmark eller endog nabolande at mødes og skabe meningsfulde kontakter og samarbejder.

Midtjylland har et stærkt støttesystem til afholdelse af konferencer, herunder professionelle konferencearrangører, lokale myndigheder og gæstetjenester. Disse ressourcer kan hjælpe med planlægningen, tilrettelæggelsen og den gnidningsløse afvikling af konferencen og dermed sikre et vellykket arrangement.

Lad os hos Konflinx finde den perfekte facilitet til dit næste møde eller konference i Midtjylland!

85 faciliteter
Eckersbergsgade 17, Postboks 360, Aarhus
Hotel Faber er et helt nyt moderne hotel. Uanset om du er i byen på ferie eller forretning, vil du føle dig hjemme på dette hotel. Det har konferencefaciliteter. Med den absolut bedste beliggenhed, tæt på Aros Kunstmuseum, den gamle bydel, shopping, caféer og fine restauranter ved den smukke bystrøm, er Hotel Faber det perfekte valg til dit ophold i Aarhus.
Antal senge: 18
Antal konferencelokaler: 1
Betalt parkering
Restaurant på stedet
Biludlejning
Vasketøj
Vestre Skivevej 142, Daugbjerg, Viborg
Med en fantastisk beliggenhed ved indgangen til Kongenshus Mindepark ligger Kongenshus Kro & Hotel ikke langt fra Viborg, Herning, Holstebro og Skive. Kroen og hotellet udstråler sin egen charme og varme. De glæder sig til at byde gæster velkommen til deres enhed, og de forventer besøg til frokost, kaffe og kage eller à la carte-spisning om aftenen. Derudover hjælper de gerne med at organisere den næste fest, hvad enten det er i lokalerne eller i gæstens eget hjem, hvor der kan leveres catering!
Antal senge: 8
Marienlundsvej 36, Silkeborg
Gl. Skovridergaards beliggenhed er enestående i Søhøjland, Jyllands centrale region. De historiske bygningers skønhed og den gamle parks charme er med til at give stedet en sjæl og en beroligende og inspirerende kvalitet.
Antal senge: 65
Antal konferencelokaler: 10
Restaurant på stedet
Kæledyrsvenlig
Spa/Salon
Internet
se mere
Vejlsøhus Hotel & Conference Center ligger i det centrale Jylland, mellem skove og søer i Silkeborgs smukke natur. Det er det ideelle sted for en konferenceoplevelse som ingen anden, fra hotellet kan du høre lyden af skoven, beundre dyrene, søen og Gudenåen. På Vejlsøhus er der rig mulighed for at inddrage alle mødedeltagere gennem events, foredrag eller konkrete opgaver, der skal løses i fællesskab.
Antal senge: 49
Antal konferencelokaler: 13
Banegårdspladsen 14, Aarhus
Bo på et lækkert og imødekommende hotel i hjertet af Aarhus, med byens pulserende kultur- og shoppingliv lige uden for døren.
Antal senge: 162
Antal konferencelokaler: 6
Betalt parkering
Restaurant på stedet
Kørestolsvenligt
Kæledyrsvenlig
se mere
Vestre Ringvej 51, Silkeborg
Langsøhus har ni nyindrettede og renoverede undervisnings- og konferencelokaler med plads til 8 til 125 personer. Der er også 16 grupperum og 90 sovesale. Alle lokaler er udstyret med pc'er med internetadgang, projektorer og flipcharts samt kridt og whiteboards.
Antal konferencelokaler: 9
Randersvej 395, Aarhus
PARK13 – Japansk have i Danmark. Sandsynligvis et af de smukkeste steder i Danmark til fester/bryllup, konferencer, dagsmøder, private middage osv. Haven dækker et areal på 10.000 m2 i typisk Shinsen-Kaiyu stil og anses for at være den mest komplette japanske have i Norden region og er et fremragende mødested for arrangementer af enhver art, med plads til 20 til 400 personer. PARK13 afholder mere end 170 arrangementer om året, der emmer af atmosfære, atmosfære og mad baseret på personlig erfaring og på højt niveau.
Antal konferencelokaler: 6
Schüttesvej 6, Horsens
Comwell Bygholm Park er et romantisk herregårdshotel, der ligger tæt på hjertet af Horsens, omgivet af den naturskønne Bygholm Park. Parken er en idyllisk ramme for en dejlig picnic, en foryngende mødepause eller en forfriskende løbetur.
Antal senge: 142
Antal konferencelokaler: 19
Restaurant på stedet
Kørestolsvenligt
Kæledyrsvenlig
Audio/Video-funktioner
se mere
Nyd et måltid med udsigt over smukke Knudsø og gå på opdagelse i et af de absolut bedste og mest omfattende vinkort i Jylland, men vi tilbyder også så meget mere: Afslappet overnatning, behageligt samvær, effektive møder, inspirerende ophold og fra huset.
Antal senge: 33
Antal konferencelokaler: 3
Restaurant på stedet
Privat rum
Strand
Vester Kær 28, Ringkøbing
For dem, der søger et konferencested, der prioriterer unikke omgivelser og et udvalg af konferencepakker og teambuilding-muligheder, er Fjordgaarden det ideelle valg. Fjordgaarden udstråler en indbydende, hjemlig atmosfære, der ubesværet fremkalder afslapning, så gæsterne straks føler sig godt tilpas og finder indre ro.
Antal senge: 98
Antal konferencelokaler: 7
Restaurant på stedet
Audio/Video-funktioner
Spa/Salon
Udendørs pool
se mere
Rytoften 3, Aarhus
Tag dig tid til at nyde Aarhus attraktioner som den smukke gamle bydel og eksotiske basar, og bo på Scandic Aarhus Vest.
Antal senge: 151
Antal konferencelokaler: 13
Betalt parkering
Restaurant på stedet
Kørestolsvenligt
Kæledyrsvenlig
se mere
Skovsvinget 10, Skanderborg
Skanderborg Park har en prestigefyldt 4-stjernet rating som konferencecenter og kan prale af en malerisk udsigt over både søen og den omkringliggende skov. Med over fem årtiers erfaring i at afholde møder og konferencer er der garanti for et vellykket arrangement, suppleret med førsteklasses catering og topmoderne mødefaciliteter.
Antal senge: 73
Antal konferencelokaler: 21
Restaurant på stedet
Kørestolsvenligt
Audio/Video-funktioner
Spa/Salon
se mere
Strandvejen 210, Hornslet, Hornslet
Gl Løgten Strandkro tilbyder 5 mødelokaler for 2 til 60 personer Har du brug for andre løsninger, så kontakt os venligst.
Egebjergvej 1, Horsens
Scandic Opus Horsens ligger tæt på både by og natur og tilbyder en fantastisk mødeoplevelse med sans for detaljen. Uanset om det er en jobsamtale, et lille møde eller en stor konference, tilbyder hotellet alsidige lokaler, der er skræddersyet til at rumme forskellige gruppestørrelser
Antal senge: 132
Antal konferencelokaler: 11
Restaurant på stedet
Audio/Video-funktioner
Tog
Gratis parkering
se mere
Vardevej 1, Herning
MCH Messecenter Herning er et af Skandinaviens største messe- og udstillingscentre, som er kendt for at være vært for Skandinaviens mest omfattende messe for interiør, kunsthåndværk og design. Med et imponerende indendørsareal på 110.000 m2 tilbyder stedet alsidige udlejningsmuligheder til møder, konferencer, fester og forskellige events.
Restaurant på stedet
Gratis parkering
Låsbyvej 82, Skanderborg
Sophiendal Estate ligger midt i bakkerne -Landskabet i bjergene i de senere år, 10 kilometer nord for Skanderborg og kun 20 minutter af Aarhus.
Antal senge: 35
Betalt parkering
Restaurant på stedet
Audio/Video-funktioner
Internet
se mere
Vasen 11, Lemvig
Med en kærlighed til nostalgi, bæredygtighed og lokale råvarer trækker Hotel Lidenlund til dels på moderne værdier og spoler tiden tilbage til hotellets storhedstid i 1920'erne. Det var dengang byens industrihotel og rammen om mange foreninger og politiske møder i området.
Antal senge: 21
Antal konferencelokaler: 4
Strandvejen 28, Skive
Hotellet har 53 enheder smagfuldt indrettet af Fr. Monika Ritterband, dansk kunstner, tidligere studievært og journalist.
Antal senge: 20
Restaurant på stedet
Spa/Salon
Vandsport
Strand
se mere
Vestergade 51/53, Randers
Best Western Plus Hotel Kronjyllands største konferencelokale er ideel til kurser, seminarer, temaaftener, foredrag, lanceringer, medarbejdertræning, receptioner osv. med op til 70 deltagere. Deres mindre lokaler rummer møder med 2-8 deltagere, for eksempel jobsamtaler, strategimøder eller en privat kontorpla
Antal senge: 51
Antal konferencelokaler: 1
Betalt parkering
Restaurant på stedet
Kørestolsvenligt
Kæledyrsvenlig
se mere
Østergade 10, Aarhus
Moderne hotel i hjertet af Aarhus, ideelt beliggende tæt på indkøb, attraktioner og transport. Et af vores bedste hoteller til hverdagsrejser eller weekendophold.
Antal senge: 228
Antal konferencelokaler: 13
Betalt parkering
Restaurant på stedet
Kørestolsvenligt
Kæledyrsvenlig
se mere
Fru Larsen tilbyder moderne mødefaciliteter til dem, der leder efter et ideelt sted til deres kommende møder eller konferencer, og de er udstyret til at tilbyde forplejning af høj kvalitet og overnatningsmuligheder for deltagerne.
Antal senge: 16
Antal konferencelokaler: 2
Betalt parkering
Restaurant på stedet
Audio/Video-funktioner
Internet
se mere
Norregade 26, Holstebro
Velkommen til Schaumburg hotel i hjertet af Holstebro. Et gammelt købstadshotel bygget i 1852, fuld af charme og komfort.
Antal senge: 57
Restaurant på stedet
Internet
Golf
Catering på stedet
Silkeborgvej 94, Herning
På Østergaards Hotel er du, uanset hvilken type bolig du vælger, lige i hjertet af byen. Herfra er der kun kort afstand til spændende sportsbegivenheder, store koncerter og naturoplevelser ved havet og i vildmarken.
Antal senge: 80
Antal konferencelokaler: 10
Sanatorievej 26, Stouby
For dem, der søger perfekte rammer for møder og konferencer, leverer Hotel Vejlefjord en fleksibel og skræddersyet oplevelse. De historiske bygninger huser de fleste af konferencelokalerne, som tilbyder en fantastisk udsigt og direkte adgang til den omkringliggende park og natur.
Antal senge: 113
Antal konferencelokaler: 7
Restaurant på stedet
Spa/Salon
Udendørs pool
Indendørs pool
se mere
Skovgaardsgade 3, Aarhus C
Er du vært for et marked? Konference eller møde? festival? Koncert på taget? Lastlinjen kan rumme stort set alt. 20 personer eller mere end 300?
Antal konferencelokaler: 6
© 2024 konflinx.dk | Alle rettigheder forbeholdes.
v:0.1.2118()