Comwell Bygholm Park

Schüttesvej 6, Horsens

Konference
Forretningsmøder
Særlig begivenhed
676 max

Om konferencefaciliteten


Comwell Bygholm Park er et romantisk herregårdshotel, der ligger tæt på hjertet af Horsens, omgivet af den naturskønne Bygholm Park. Parken er en idyllisk ramme for en dejlig picnic, en foryngende mødepause eller en forfriskende løbetur.

Comwell Bygholm Park er den ultimative destination for dem, der søger det perfekte sted til store fester, møder, konferencer eller overnatninger. Hotellet ligger midt i Bygholm Park, Horsens' oase, og sikrer nærhed til vigtige steder som Horsens centrum, offentlig transport og motorvejen.

Med 142 velindrettede værelser sigter Comwell Bygholm Park mod at skabe et uforglemmeligt ophold for sine gæster. Hotellet har rummelige og lyse konferencelokaler, herunder to store kongressale, der er velegnede til en række forskellige arrangementer, fra udstillinger og konferencer til koncerter og fester. Salene har faste scener, og siddepladserne kan tilpasses, så de opfylder specifikke krav til arrangementet. Derudover tilbyder hovedhotellet otte lyse og indbydende konferencelokaler med naturskøn udsigt over Bygholm Park, sammen med ti mindre mødelokaler og hotellets restaurant.

Faciliteter

Kørestolsvenligt

Kæledyrsvenlig

Audio/Video-funktioner

Restaurant på stedet

Catering på stedet

Internet

Bagage opbevaring

Vasketøj

Helseklub

Bus

Taxi

Gratis parkering

Tog

Detaljer

Antal senge

142

Antal konferencelokaler

19

Værelser

Kongressal 1
Layout kapacitet
Overflade
312
Teater
250
Skole
180
© 2024 konflinx.dk | Alle rettigheder forbeholdes.
v:0.1.2118()