Konference på en ø

Hvis du forestiller dig din næste konference på en charmerende, konferencefaciliteret ø i Danmark, åbner der sig en verden af unikke, innovationsdrevne muligheder, der overskrider det almindelige og løfter dit arrangement til en ekstraordinær, transformerende oplevelse.

Danmarks maleriske øer tilbyder en fortryllende og fængslende baggrund for din konference. Omgivet af betagende kystpanoramaer, frodige naturlandskaber og havets ro giver de en ramme, der både er enormt inspirerende og dybt foryngende. I det øjeblik du sætter fod på øen, undslipper du hverdagens stress og jag og skaber en oase af uovertruffen fokus, afslapning og kreativitet, perfekt til at fremme banebrydende innovation.

Deltagerne kan fordybe sig i yderst produktive møder og interaktive workshops med det fredfyldte havlandskab som baggrund og blive opfrisket af den forfriskende ø-luft. Efter dagens produktive program kan de slappe af med idylliske spadsereture langs kysten, forfriskende vandbaserede aktiviteter eller bare nyde øens udsøgte lokale køkken, hvilket forstærker den samlede oplevelse.

For uforglemmelige teambuilding-aktiviteter og unikke oplevelser, der fremmer kammeratskab og samarbejde, kan øens betagende naturlige skønhed og rige kulturelle tilbud problemfrit integreres i dit program og skabe varige minder, der vil forblive hos dine deltagere længe efter begivenhedens afslutning.

Så når du overvejer din næste konference, så lad Konflinx hjælpe dig med at gøre den ikke bare produktiv, men også mindeværdig; afhold den på en ø, hvor innovation, afslapning og inspiration smelter harmonisk sammen og skaber en ekstraordinær og transformerende eventoplevelse.

18 faciliteter
Strandpromenaden 7, Allinge-Sandvig
Sandvig's Strandhotel ligger ubeskriveligt smukt på Bornholms nordspids, kun få meter fra stranden. Nyd saunaen efter en tur i vandet, det er muligt døgnet rundt, og udsigten kunne ikke være bedre. Glæd dig til personlig indretning, en afslappet atmosfære og velsmagende mad på dette charmerende strandhotel.
Antal senge: 49
Antal konferencelokaler: 1
Betalt parkering
Restaurant på stedet
Audio/Video-funktioner
Strand
se mere
Strandvejen 99, Allinge-Sandvig
Når du mødes på The Falcon, er vores prioritet at give dig tryghed og frihed til at fokusere på dit professionelle og sociale liv De fysiske rammer er behagelige, afslappede og professionelle, AV-udstyret er godt, køkkenet giver forkælelse og energi, og deres værter smiler. Stedet arrangerer alt fra klippehavepauser, udflugter, eventyr, teambuilding og alt andet, du kan drømme om.
Antal konferencelokaler: 2
Restaurant på stedet
Udsigt til haven
Privat rum
Hav/vandudsigt
se mere
Strandvejen 68, Allinge-Sandvig
Nordlandet har en varm og behagelig atmosfære, hvilket gør det til det ideelle sted for møder, konferencer eller andre vigtige begivenheder. Hotellet ligger i naturskønne omgivelser på nordspidsen af ​​Bornholm, kun 35 minutter fra København. Alle værelser og områder på hotellet har en vidunderlig havudsigt.
Antal konferencelokaler: 2
Køkken på stedet
Strand
Internet
Vestergade 29, Maribo
Hotel Søpark er et 3-stjernet hotel i det centrale Maribo med udsigt over den store Søndersø. De moderne mødelokaler og mødefaciliteter kan rumme mere end 240 deltagere i fleksibelt layout. Udsigten og beliggenheden ved Søndersø giver hotellet en unik atmosfære.
Antal senge: 107
Antal konferencelokaler: 3
Restaurant på stedet
Audio/Video-funktioner
Catering på stedet
Internet
Brogade 1, Ærøskøbing
Ærø byder på meget at lave, og den naturlige skønhed er helt speciel. Det er varieret, og der er noget for enhver smag. Den bedste måde at udforske her er på cykel langs Margaretruten rundt om Ærø.
Antal konferencelokaler: 1
Vinkelstaede 2, Allinge-Sandvig
Flygt til Grønbechs Hotel og oplev en forfriskende afveksling fra hverdagen. Når du vælger at være vært for dit møde med os, vil du drage fordel af en førsteklasses byplacering, eventtilpasning, der passer til dine krav, og urokkelig support gennem hele processen. Vores tilbud omfatter omfattende mødepakker, personlige løsninger, cateringtjenester og ekspert teknisk assistance. Med mødelokaler, der kan rumme alt fra 2 til 70 deltagere, har vi de perfekte rammer for dit arrangement.
Antal senge: 23
Antal konferencelokaler: 4
Betalt parkering
Audio/Video-funktioner
Kæledyrsvenlig
Gadeparkering
se mere
Strandvejen 116, Rønne
Fredensborg Badehotel repræsenterer et moderne badested, som Bornholms dygtige designer, Pernille Bülow, forestiller sig. Når du træder ind i receptionen, bliver du mødt med varme smil fra personalet, alt imens det rolige blå hav glitrer i kulissen. Fredensborg Badehotel blander ubesværet tidligere tiders charme med smagfuld og moderne indretning. Forudse en dejlig oplevelse i deres indbydende værelser og suiter, der tilbyder et valg mellem dem, der kan prale af en betagende havudsigt, og dem, der ligner veludstyrede lejligheder med private køkkener. Hotellets restaurant, Restaurant FB, er strategisk placeret til at give en fængslende udsigt over havet. På solrige dage kan du nyde din madoplevelse på terrassen, der strækker sig fra hotellet, hvilket forbedrer den generelle stemning.
Antal senge: 72
Antal konferencelokaler: 3
Restaurant på stedet
Audio/Video-funktioner
Privat rum
Hav/vandudsigt
se mere
Søndre Strandvej 128, Stammershalle, Gudhjem
Stammershalle Badehotel anses for at være et af de bedste badehoteller i Danmark og er en klassiker på den solrige ø Bornholm. Her kan du afholde vigtige arrangementer, konferencer og workshops, som bliver mindeværdige på grund af den fantastiske udsigt over Østersøen.
Antal senge: 16
Restaurant på stedet
Audio/Video-funktioner
Udendørs pool
Tennis
se mere
Løsebækgade 3, Allinge-Sandvig
Alling Bath Hotel ligger få meter fra Østersøen, og det er kun 5 minutter væk fra den hyggelige Allinge by. NASBEACH er en smuk børne- og voksenstrand, som kun ligger en pil væk fra hotellet. Vores gæster kan lide at hoppe i havet om morgenen. Du kan gå en tur langs klippelandskabet og må altid gå direkte fra hotellet langs vandet langs vandet. Disse bygninger stammer fra 1772. Der er en rig historie. Vi giver dig gerne mere information om, hvornår du bor i eller møder os på hjemmesiden.Disse bygninger stammer fra 1772. Der er en rig historie. Vi giver dig gerne mere information om, hvornår du bor i eller møder os på hjemmesiden.
Antal konferencelokaler: 1
Loekkegade 7, Gudhjem
Therns Hotel, Gudhjem og et familiehotel med en byrde af overkommelig pris fra Nordlanedet, 50 meter fra havnen, beliggende i centrum af Gudhjem. Hotellet består af 12 hotelværelser, herunder store husholdningsværelser, og alle værelser har eget badeværelse. Nogle af dem har havudsigt.
Antal konferencelokaler: 1
Strandvejen 79, Rønne
Hvis du er interesseret i bæredygtige tiltag, er GSH-hotellet velegnet til dig. The Guardian er en af de største aviser i verden, og beskriver GSH-hoteller som et af de ti mest miljøvenlige hoteller i Europa. Hotel GSH viser, hvordan man overvejer bæredygtighed og klimaregler i hoteldrift. Som gæster kan du opleve et lækkert og komfortabelt hotel. Ser frem til det smukke lokale og konferencelokale -nyd Strandvejen du bor i Rønne, direkte i skoven, havet, og Strandvejen som stadig ligger tæt på byen. På GSH Hotel skal du ikke overveje, om du skal have råd til naturen og klimaet natten igennem på hotellet.
Antal konferencelokaler: 12
Restaurant på stedet
Audio/Video-funktioner
Gratis parkering
Catering på stedet
se mere
Boulevarden 9, Nexø
På grund af de hyppige båd- og flyforbindelser er det nemt og hurtigt at komme til Bornholm. Fordi Bornholm er så godt adskilt, kan du med tillid vælge det til enhver form for konferencearrangement uden at bekymre dig om forstyrrelser. Talrige oplevelser og aktiviteter er tilgængelige, herunder klatring, vandreture, sejlads, cykling, golf, gastronomi og kunst. Lyse, separate, tilpasningsdygtige gruppe-/mødelokaler til 4 til 350 personer (maksimalt i biografkonfiguration) er tilgængelige i hotellets konferencefaciliteter.
Antal senge: 95
Antal konferencelokaler: 1
Betalt parkering
Restaurant på stedet
Spa/Salon
Udendørs pool
se mere
Melstedvej 27, Gudhjem
Melsted Badehotels konferencesal ligger uforstyrret midt på en stor strandeng med en afsondret havudsigt og maleriske omgivelser. Konferencesalen har sin egen terrasse, ideel til fælles pauser eller gruppearbejde, når vejret er godt. Det er med til at give det bedste setup til dit næste møde.
Antal senge: 18
Betalt parkering
Restaurant på stedet
Audio/Video-funktioner
Hav/vandudsigt
se mere
Storegade 3, Allinge-Sandvig
Hotellet er beliggende i centrum af Allinge på Nordbornholm. Tæt på havnen, tæt på strand og klipper. Butikker, caféer, rygestuer og andre restauranter ligger alle inden for gåafstand. Hotellet har 55 værelser fordelt på forskellige etager. Den restaurerede gamle bygning går tilbage til det 17. århundrede og danner idylliske rammer for dit ophold på Hotel Allinge. Hotel Allinge har en hyggelig lille have, hvor du kan nyde et forfriskende glas rosévin i rolige omgivelser.
Betalt parkering
Restaurant på stedet
Audio/Video-funktioner
Catering på stedet
se mere
Nordre Kystvej 34, Rønne
Oplev Bornholms udsøgte spahotel med Østersøen i forhaven. Forkæl dig selv midt i fortryllende omgivelser, med værelsesvalg, der omfatter udsigt over byen eller ærefrygtindgydende havpanoramaer. Hotellet tilbyder suiter, en ekspansiv spa- og wellness-oase og en meget eftertragtet restaurant, hvor køkkenet matcher landskabets pragt. Denne udsigt er så betagende, at den har fået en plads blandt Bornholms top 10 udsigter.
Antal senge: 142
Antal konferencelokaler: 4
Restaurant på stedet
Audio/Video-funktioner
Spa/Salon
Kørestolsvenligt
se mere
Havnebryggen 9, Svaneke
Denne smukke og velbevarede 1600-tals købmandsbolig emmer af Svaneks kulturhistorie og pulserende by- og turistliv. Her kan du nyde vores idylliske indre gårdhave, smukke værelser og en gourmetoplevelse i vores restaurant, alt imens Østersøen ligger lige foran dig.
Antal senge: 49
Antal konferencelokaler: 3
Restaurant på stedet
Audio/Video-funktioner
Spa/Salon
Udendørs rum
se mere
Brundby Hovedgade 63, Brundby
Det indbydende Archipelago-Red Hotel venter spændt på din ankomst og tilbyder en varm og fredfyldt stemning, hvor musik og kulinariske lækkerier er nøglekomponenter. Ejet af familien Hanevold, de varetager aktivt den daglige drift, hvor tre generationer nu bidrager til succesen.
Antal senge: 20
Antal konferencelokaler: 3
Restaurant på stedet
Brøddegade 33, Gudhjem
Siden JANTZENS HOTEL blev etableret i 1872, er det det ældste hotel i Gudhjem. Hovedkonstruktionen vender ud mod havet og har altaner, og gårdens lodrette klippevæg og talrige terrasseniveauer giver området et decideret sydlandsk præg. Hotellet er uden tvivl det mest attraktive byhotel på Bornholm på grund af sin centrale beliggenhed.
Antal senge: 17
Antal konferencelokaler: 1
Betalt parkering
Restaurant på stedet
Forretningscenter
Audio/Video-funktioner
se mere
© 2024 konflinx.dk | Alle rettigheder forbeholdes.
v:0.1.2118()