Melsted Badehotel

Melstedvej 27, Gudhjem

Konference
Forretningsmøder
Særlig begivenhed

Om konferencefaciliteten


Den varme og afslappende atmosfære på Melsted Badehotel er det ideelle sted til fordybelse. Med øens bedste beliggenhed ved stranden og udsigt over hav og strand er disse forhold designet til at skabe en fælles oplevelse, som du og dine kolleger aldrig vil glemme. Den idylliske konferencebygning ligger uforstyrret midt på vores 18.000 m² strandgræs og byder på panoramaudsigt over Østersøen og Christiansø.

Melsted Badehotels konferencehal ligger uforstyrret midt på vores store strandeng og nyder en afsondret havudsigt og maleriske omgivelser. Dette er med til at give de bedste rammer for dit næste møde. Mødelokalet har AV-udstyr, TV og Wi-Fi. Konferencesalen har sin egen terrasse, som er ideel til fælles pauser eller gruppearbejde, når vejret er godt. Receptionisterne er altid klar til at hjælpe dig i gang og er der for dig under hele dit ophold.

Du kan vælge at spise frokost i restauranten eller i mødelokalet, og der er også et udvalg af middagsmuligheder efter endt arbejde. Hvis I gerne vil tilføje et kulinarisk element til jeres konferencedeltagelse, samarbejder Melsted Badehotel med nabohuset Madkulturhuset Gaarden om at arrangere madlavningskurser, fourageringsture og meget mere.

Kombiner et møde med en overnatning i et nyrenoveret værelse med havudsigt. Start dagen med en morgensvømning. Tag badekåben på og træd direkte ud på den behagelige sandstrand med en badebro direkte under hotellet. Nyd en lækker morgenbuffet i restauranten med panoramaudsigt over klippen og havet. Derefter kan du begynde dagens møder. Hvis du har brug for en pause, kan du gå en tur i den hyggelige have eller langs kysten. Gudhjem ligger f.eks. kun 15 minutters gang fra Strandhotellet ad en naturskøn gammel sti gennem klipper, græsgange og den charmerende fiskerby Melsted.

Faciliteter

Betalt parkering

Restaurant på stedet

Audio/Video-funktioner

Bus

Taxi

Hav/vandudsigt

Strand

Catering på stedet

Internet

Bagage opbevaring

Detaljer

Antal senge

18

© 2024 konflinx.dk | Alle rettigheder forbeholdes.
v:0.1.2118()