Andre regioner i nærheden

Konference i Nyhavn

Nyhavn er et af Københavns mest maleriske og ikoniske områder, kendt for sine farverige bygninger, historiske skibe og charmerende udsigt over havnefronten. Det giver en fantastisk baggrund for enhver begivenhed og kan efterlade et varigt indtryk på deltagerne.

Nyhavn er gennemsyret af historie og kultur. At holde en konference her giver deltagerne mulighed for at fordybe sig i dansk kultur, nyde det lokale køkken og udforske nærliggende attraktioner som Den Lille Havfrue-statue, Amalienborg Slot og Det Kongelige Danske Skuespilhus.

Området har forskellige steder, der er egnede til at afholde konferencer, herunder moderne konferencecentre, historiske bygninger og begivenhedsrum ved vandet. Du kan vælge et sted, der passer til din konferences tema og størrelse.

Lad Konflinx hjælpe dig med at booke en konference i dette fantastiske område

2 faciliteter
Sankt Annæ Pl. 18, København
SKT Hotel. Annæ er ideelt beliggende i Københavns bankende hjerte, tæt på den hyggelige bydel Nyhavn. Det er et populært og livligt område med mange små cafeer og restauranter, der støder op blandt de unikke, maleriske, farverige huse langs kajen.
Antal senge: 145
Antal konferencelokaler: 1
Betalt parkering
Restaurant på stedet
Forretningscenter
Audio/Video-funktioner
se mere
Toldbodgade 24-28, København
Admiral Hotel tilbyder komfortable mødelokaler, hvor du kan beundre udsigten over Københavns indre havn og Operahuset.
Antal senge: 366
Antal konferencelokaler: 7
Betalt parkering
Restaurant på stedet
Audio/Video-funktioner
Shuttle
se mere
© 2024 konflinx.dk | Alle rettigheder forbeholdes.
v:0.1.2118()