Admiral Hotel

Toldbodgade 24-28, København

Konference
Forretningsmøder
Særlig begivenhed
600 max

Om konferencefaciliteten


Et ekstraordinært tilflugtssted venter dig på Københavns smukkeste lystbådehavn. Her vil du modtage nøglerne til et behageligt hjem væk fra hjemmet og få et glimt af de spektakulære og velkendte ting, vores hovedstad har at byde på.

I mere end 40 år har Admiral Hotel Copenhagen været førstevalg for gæster fra hele verden til at nyde byens omfattende kulturelle, kulinariske og shoppingmuligheder, som de gør. Dette ikoniske pakhus går tilbage til 1787 og er nu kendt for sin moderne, kompromisløse gæstfrihed. Designet til dig, der gerne vil føle dig hjemme selv på farten.

Det er normalt en kliché, men det er rigtigt i dette tilfælde: Hotellet ligger så centralt i København, at Dronningen er naboen. Offentlig transport er lige uden for døren (inklusive havnebusser), der er parkering i nærheden, og mange must-see attraktioner er så tæt på, at du næsten ikke behøver at tage vandreskoene på.

Den nyrenoverede konferencesuite er på 50-57 kvadratmeter, duplex, beliggende på øverste etage af hotellet. Det betyder, at suiterne har en fantastisk udsigt over byens tage og gamle spir, inklusive Marmorkirkens smukke cirkulære kobberbeklædte kupler. Hotellets historie og unikke arkitektur er også tydelig, selvom det har en moderne og stilfuld indretning, med synlige træbjælker, der smukt omgiver suiterne, hvilket skaber en særlig atmosfære.

Suiterne er udtryk for skandinavisk enkelhed og elegance, der bruger materialer og design af højeste kvalitet. Derudover byder suiterne på funktionelle møbler, et stort mødebord i stueetagen og en soveoase ovenpå, den perfekte løsning til møder om dagen og afslapning om natten.

Faciliteter

Betalt parkering

Restaurant på stedet

Audio/Video-funktioner

Shuttle

Taxi

Iscenesættelse

Tog

Catering på stedet

Internet

Room Service

Detaljer

Antal senge

366

Antal konferencelokaler

7

Værelser

Lokale Room F
Layout kapacitet
Overflade
21
Møde
6
© 2024 konflinx.dk | Alle rettigheder forbeholdes.
v:0.1.2118()