Beliggenhed

Ved havet
0 km

Stammershalle Badehotel

Søndre Strandvej 128, Stammershalle, Gudhjem

Konference
Forretningsmøder
Særlig begivenhed

Om konferencefaciliteten


Stammershalle Badehotel er en del af lokalsamfundet og har længe været et hyppigt mål for familiefester og udflugter for Bornholms indbyggere. Men dette unikke badehotel er også besøgt af turister fra det danske fastland og udlandet, der søger et luksuriøst tilbagetog fra hverdagen.

I dag betragtes Stammershalle Badehotel som et af de bedste badehoteller i Danmark og er en klassiker på solskinsøen Bornholm. Med udgangspunkt i områdets rige arv er hotellet blevet omdannet til en oase, der tilbyder gæsterne al mulig service. Især i restauranten, som tilbyder gourmetmenuer fra hele verden.

På Stammershalle Badehotel kan du afholde vigtige arrangementer, konferencer og workshops, som bliver mindeværdige på grund af den fantastiske udsigt over Østersøen.
De unikke omgivelser, den fantastiske beliggenhed og naturligvis det fremragende køkken bidrager alle til en eksklusiv ramme for konferencer, forhandlinger, til fordybelse og samarbejde.

Stammershalle Badehotel vil styrke de traditionelle og autentiske kvaliteter af et ægte badehotel til møder. I de perioder, hvor der er fri, kan mødedeltagerne få ekstra energi fra det smukke landskab og den forfriskende havluft uden for hotellet.

Faciliteter

Restaurant på stedet

Audio/Video-funktioner

Udendørs pool

Tennis

Strand

Gratis parkering

Bus

Catering på stedet

Internet

Detaljer

Antal senge

16

© 2024 konflinx.dk | Alle rettigheder forbeholdes.
v:0.1.2118()