Hotel and Restaurant Fru Larsen

Østergade 1, Langå

Konference
Forretningsmøder
Særlig begivenhed

Om konferencefaciliteten


Midt i Østjyllands maleriske landskaber, i den charmerende landsby Laurbjerg mellem Aarhus og Randers, ligger den skjulte perle Fru Larsen Hotel og Restaurant. Siden oktober 2021 har stedet været under kyndig ledelse af Karina Kannegaard og Christian Neve. De har begge stor erfaring fra restaurationsbranchen og har arbejdet på nogle af Danmarks fineste spisesteder. Især har de begge den ærefulde titel som Danmarks bedste tjener, en udmærkelse, de er meget stolte af.

Fru Larsen er glade for at kunne tilbyde moderne mødefaciliteter, der er velegnede til dagsmøder og konferencer. De inviterer virksomheder, der søger skræddersyede Business-aftaler til deres virksomheds behov for indkvartering.

For dem, der søger et ideelt sted til deres kommende møder eller konferencer, tilbyder Fru Larsen moderne mødefaciliteter, der er udstyret til at tilbyde catering af høj kvalitet og overnatningsmuligheder for deltagerne. Fru Larsen ligger bekvemt mellem Aarhus og Randers i den rolige landsby Laurbjerg og har gode parkeringsfaciliteter, hvilket gør det til den perfekte destination for møder og konferencer i Midt- og Østjylland

Faciliteter

Betalt parkering

Restaurant på stedet

Audio/Video-funktioner

Catering på stedet

Internet

Room Service

Detaljer

Antal senge

16

Antal konferencelokaler

2

Værelser

Meeting Room-1
Layout kapacitet
Møde
10
© 2024 konflinx.dk | Alle rettigheder forbeholdes.
v:0.1.2118()