Hotel Vejlefjord

Sanatorievej 26, Stouby

Konference
Forretningsmøder
Særlig begivenhed
252 max

Om konferencefaciliteten


Vejlefjord blev grundlagt i 1900 som Danmarks banebrydende tuberkulosesanatorium af Dr. Christian Saugman og har altid kredset om kerneprincipper for velvære, herunder enestående køkken, ro, kontemplative rum, fysisk aktivitet, bade og en foryngende dosis frisk luft. Disse vedvarende principper fortsætter med at give gæsterne en beriget oplevelse, som er blevet opdateret i løbet af stedets historie.

I det øjeblik gæsterne træder ind i hovedbygningen, bliver de mødt af en atmosfære, der emmer af historie og karakter. Den indbydende og rolige atmosfære får øjeblikkeligt de besøgende til at føle sig hjemme, omsluttet af en følelse af indbydende nostalgi.

Vejlefjord byder på fantastiske udsigter over fjorden, parken og skoven samt mere end 20 kilometer omhyggeligt afmærkede gangstier og stier. Det er et sted, hvor man kan dyrke forfriskende motion, tage en mindful spadseretur eller bare slappe af på bænkene, mens man nyder de fredelige, naturlige omgivelser.

For dem, der søger perfekte rammer for møder og konferencer, leverer Hotel Vejlefjord en fleksibel og skræddersyet oplevelse. De historiske bygninger huser de fleste af konferencelokalerne, som tilbyder en fantastisk udsigt og direkte adgang til den omkringliggende park og natur. Disse lokaler er fuldt udstyret med højttalere, mikrofoner og AV-udstyr, hvilket sikrer et ideelt miljø til undervisning, forelæsninger og seminarer.

Faciliteter

Restaurant på stedet

Spa/Salon

Udendørs pool

Indendørs pool

Catering på stedet

Internet

Detaljer

Antal senge

113

Antal konferencelokaler

7

Værelser

Prydsalen
Layout kapacitet
Overflade
83
Teater
60
Skole
32
© 2024 konflinx.dk | Alle rettigheder forbeholdes.
v:0.1.2118()