Scandic Aarhus City

Østergade 10, Aarhus

Konference
Forretningsmøder
Særlig begivenhed
304 max

Om konferencefaciliteten


Storbyferie, romantisk ophold, konference eller for at komme i kontakt med kolleger eller venner? Scandic Aarhus City har det hele! Forkæl dig selv og din familie med et par dage på vores moderne hotel i centrum af Aarhus, indrettet i skandinavisk stil. Sæt tænderne i en lækker bøf i hotellets restaurant, L'øst. Ønsker du en drink efter fri fra arbejde, er vores bar et hyggeligt sted at slappe af og et populært mødested for både vores gæster og aarhusianere.

I Scandic Aarhus City kan du være vært for fester, konferencer og konferencer af enhver art. Scandic Aarhus City har 9 veludstyrede moderne konferencelokaler, der kan rumme op til 300 personer.

Her kan du nyde en unik beliggenhed i hjertet af Aarhus, opleve vores nye konferencekoncept og smage vores nye madkoncept - Better Food. Scandic Aarhus City tilbyder topmoderne konferencefaciliteter med i alt 9 velindrettede og fleksible mødelokaler for op til 300 personer. Hos os får du en skræddersyet session med personlige anbefalinger, og mad skræddersyet til netop din session. Her har du de bedste forudsætninger for de mest komplekse møder. Afhold din næste konference i Scandic Aarhus City med en af ​​vores professionelle konferencekonsulenter.

Faciliteter

Betalt parkering

Restaurant på stedet

Kørestolsvenligt

Kæledyrsvenlig

Audio/Video-funktioner

Helseklub

Bus

Taxi

Tog

Catering på stedet

Internet

Bagage opbevaring

Vasketøj

Detaljer

Antal senge

228

Antal konferencelokaler

13

Værelser

Moesgaard 1+2
Layout kapacitet
Overflade
177
Teater
180
Skole
96
© 2024 konflinx.dk | Alle rettigheder forbeholdes.
v:0.1.2118()