Fjordgaarden

Vester Kær 28, Ringkøbing

Konference
Forretningsmøder
Særlig begivenhed
350 max

Om konferencefaciliteten


Fjordgaarden udstråler en indbydende, hjemlig atmosfære, der ubesværet fremkalder afslapning, så gæsterne straks føler sig godt tilpas og finder indre fred. Stedets smittende ro og jordnære tilgang bidrager til en følelse af at høre til, mens den omkringliggende utæmmede natur yderligere forstærker den fremherskende ro.

For dem, der søger et konferencested, der prioriterer unikke omgivelser og et udvalg af konferencepakker og teambuilding-muligheder, er Fjordgaarden det ideelle valg. Når Fjordgaarden vælges som din konferencepartner, er du sikker på en problemfri oplevelse fra den første kontakt til den sidste taknemmelighed. Med et dedikeret kontaktpunkt hele vejen igennem, vil du og din konferencepartner sammen skabe den optimale konferenceoplevelse for din organisation. Fjordgaarden er din betroede konferencepartner i hjertet af Vestjylland.

Hotel Fjordgaarden tilbyder adgang til rummelige konferencelokaler, der giver de perfekte rammer for inspiration, vækst og vidensudveksling. Forestil dig et konferencested i hjertet af Vestjylland, omgivet af naturskønhed, med luksuriøse faciliteter og mulighed for udsøgt spisning og komfortabel indkvartering.

Alt dette, og meget mere, er garanteret i Fjordgaardens omfattende konferencepakker. En konference i Jylland forener miljø med vidensdeling, og med det rette konferencested vil dine forventninger aldrig blive skuffede.

Faciliteter

Audio/Video-funktioner

Spa/Salon

Udendørs pool

Restaurant på stedet

Catering på stedet

Internet

Privat rum

Detaljer

Antal senge

98

Antal konferencelokaler

7

Værelser

Rusen
Layout kapacitet
Overflade
72
Teater
50
Skole
32
© 2024 konflinx.dk | Alle rettigheder forbeholdes.
v:0.1.2118()