Lykkesholm Slot

Lykkesholmvej 20, Ørbæk

Konference
Forretningsmøder
Særlig begivenhed

Om konferencefaciliteten


Lykkesholm Slot er kendt for sin professionelle service, fantastiske omgivelser og afsides beliggenhed og er det ideelle sted til professionelle arrangementer. Slottet sætter en ære i at tilbyde eksklusiv udlejning til én virksomhed ad gangen, hvilket sikrer en privat og fortrolig håndtering af dit arrangement. Med en kundekreds, der omfatter nogle af landets største virksomheder, er Lykkesholm Slot et foretrukket valg til forskellige arbejdsrelaterede lejligheder.

Mødelokalet på Lykkesholm Slot er fuldt udstyret med faciliteter som trådløs internetforbindelse, tv/videofaciliteter, flipover, whiteboard og skærm.

Omgivet af varierede naturlandskaber og bølgende bakker opfordrer Lykkesholm Slot til teambuilding og udendørs arrangementer. Godset tilbyder førsteklasses indendørs faciliteter og unikke hytter udendørs, hvilket giver de perfekte rammer for en bred vifte af aktiviteter. Med vidtstrakte skove og to store søer er der uendelige muligheder for teambuilding-øvelser, herunder orienteringsløb, naturskønne cykelture, Land Rover-eventyr og kanosejlads på søen. For dem, der er interesserede i Lykkesholm Slots historie, står direktør Nadia Sehestedt Juul til rådighed for at fortælle fængslende historier om slottets fortid.

Faciliteter

Udendørs rum

Privat rum

Tilgængelig

Tilgængelig

Tilgængelig

Tilgængelig

Tilgængelig

Alkohol tilladt

Detaljer

Antal senge

28

© 2024 konflinx.dk | Alle rettigheder forbeholdes.
v:0.1.2118()