Falsled Kro

Assensvej 513, Falsled, Millinge, Millinge

Konference
Forretningsmøder
Særlig begivenhed

Om konferencefaciliteten


Falsled Kro er stolt af at kunne afsløre deres helt nye konferencelokale, Ryttersalen, hvor gæsterne bydes hjerteligt velkommen til at opleve den indbydende atmosfære. Dette alsidige selskabslokale er nu fuldt funktionsdygtigt og tilbyder de perfekte rammer for en bred vifte af arrangementer.

Ryttersalen udstråler en autentisk dansk stil med fængslende elementer som en åben pejs, synlige bjælker og brede danske egetræsplanker på trægulvene. For dem, der søger en udendørs forbindelse, giver salen direkte adgang til en rummelig terrasse prydet med en indbydende udendørs pejs.

Med en maksimal kapacitet på op til 32 personer er Ryttersalen ideel til virksomhedsmøder og konferencer. Falsled Kros team af dygtige kokke står klar til at skabe en eksklusiv kulinarisk oplevelse, skræddersyet til dine specifikke præferencer og med brug af sæsonens fineste råvarer.

Teamet på Falsled Kro er begejstrede for at hjælpe dig med at planlægge og udføre dit næste arrangement med finesse, så det bliver en virkelig mindeværdig begivenhed, der vil blive værdsat.

Faciliteter

Betalt parkering

Restaurant på stedet

Audio/Video-funktioner

Internet

Catering på stedet

Detaljer

Antal senge

19

Antal konferencelokaler

1

Værelser

Ryttersalen
Layout kapacitet
Møde
32
© 2024 konflinx.dk | Alle rettigheder forbeholdes.
v:0.1.2118()