Odense Congress Center

Ørbækvej 350, SO, Odense

Konference
Forretningsmøder
Særlig begivenhed
6300 max

Om konferencefaciliteten


Med mere end 20.000 m2 plads danner Odense Congress Center hvert år rammen om hundredvis af forretningsmøder, messer, konferencer og fester i alle størrelser.

Dette kongrescenter ligger i hjertet af landet og prioriterer opmærksomhed på detaljer, hvilket giver ubegrænsede muligheder. Det fungerer som et mødested, hvor personer fra både små og store virksomheder mødes ansigt til ansigt. Centret samler alt på ét sted, så deltagerne kan fokusere på det, der virkelig betyder noget.

Velkommen til Odense Congress Center.

Hvert år er centret vært for et utal af forretningsmøder, messer, konferencer og fester i forskellige skalaer. Med 25 års erfaring kan gæsterne være sikre på, at alt er minutiøst organiseret fra A til Z.

På trods af denne track record er Odense Congress Center fortsat forpligtet til at forbedre sig. De seneste renoveringer omfatter en komplet overhaling af de 102 hotelværelser og syv suiter, tilføjelsen af en eksklusiv business lounge, etableringen af en sydfransk vinbar, lysere store haller og skabelsen af et dejligt pausemiljø ved siden af mødelokalerne.

Der er også blevet introduceret et helt nyt frokostkoncept, som sikrer, at selv de største virksomheder kan forvente konferencemad, der går ud over de typiske forventninger.

Ud over alle disse faciliteter kan gæsterne nyde godt af gratis parkering og ekspertisen fra et af landets mest erfarne møde- og messeteams, alt sammen til priser, der anses for at være blandt landets mest konkurrencedygtige. Odense Congress Center ser frem til at byde dig og dine gæster velkommen til jeres næste møde, lige i hjertet af landet.

Vi ses i Odense Congress Center.

Faciliteter

Restaurant på stedet

Audio/Video-funktioner

Gratis parkering

Parkeringsservice

Catering på stedet

Internet

Detaljer

Antal senge

109

Antal konferencelokaler

13

Værelser

Lokale 26
Layout kapacitet
Overflade
190
Skole
120
© 2024 konflinx.dk | Alle rettigheder forbeholdes.
v:0.1.2118()