HUSET Middelfart

Hindsgavl Alle 2, Middelfart

Konference
Forretningsmøder
Særlig begivenhed
254 max

Om konferencefaciliteten


HUSET Middelfart Konferencecenter ligger midt i det maleriske fynske landskab med udsigt over Lillebælt og hjorte, der strejfer rundt i nærheden, og tilbyder et fredfyldt miljø kun 10 minutters kørsel fra motorvej E20. Gæster, der booker møder på konferencecentret, får omfattende service, herunder teknikerassistance og personlig vejledning fra en dedikeret mødekoordinator, hvilket sikrer en skræddersyet oplevelse til en konkurrencedygtig pris.

Konferencefaciliteterne i HUSET Middelfart er meget fleksible og kan rumme op til 300 deltagere i et enkelt lokale. Fra fleksible hybridmøder til traditionelle konferencer tilbyder stedet en række forskellige opsætninger, der passer til forskellige mødebehov, hvad enten det drejer sig om en lille gruppediskussion eller et større seminar.

Desuden giver konferencecentret mulighed for både fysisk og online deltagelse, hvilket giver mulighed for problemfri integration af personlige og digitale deltagere i det samme mødelokale. Med sine alsidige tilbud imødekommer HUSET Middelfart en bred vifte af mødepræferencer og sikrer en vellykket og skræddersyet oplevelse for alle gæster.

Faciliteter

Privat rum

Detaljer

Antal senge

70

Antal konferencelokaler

7

Værelser

Martin Nyrop Vilhelm Lauritzen
Layout kapacitet
Overflade
55
Teater
25
Skole
16
U bord
16
© 2024 konflinx.dk | Alle rettigheder forbeholdes.
v:0.1.2118()