Harridslevgaard Slot

Assensvej 3, Bogense

Konference
Forretningsmøder
Særlig begivenhed
400 max

Om konferencefaciliteten


Harridslevgaard Slot med sin rige historie, der går tilbage til renæssancen, står som et vidnesbyrd om tidens gang. Slottet, der er prydet med en omhyggeligt restaureret original munk i røde mursten, viser en fængslende rejse gennem tiderne. Harridslevgaard Slot har bevaret sin historiske integritet og står uberørt tilbage som et levende relikvie.

Harridslevgaard Slot tilbyder en række rum og festsale og er et karakteristisk sted til forskellige arrangementer som middage, firmaaktiviteter, kundeserviceevents, produktdemonstrationer, medarbejderudviklingsprogrammer, konferencer og meget mere. Slottets historiske atmosfære tilføjer en unik charme til enhver lejlighed og skaber en uforglemmelig oplevelse for gæsterne.

For dem, der søger en mere interaktiv og engagerende oplevelse, tilbyder Harridslevgaard Slot guidede ture gennem dets mange smukke rum og sale. Om sommeren udvider slottet sine tilbud til at omfatte spilpakker med aktiviteter som Hammer, Petanque og Royal Games. Disse pakker er en fremragende mulighed for små virksomheder eller enkeltpersoner, der ønsker at være vært for underholdende og engagerende arrangementer i maleriske og historiske omgivelser.

Faciliteter

Internet

Catering på stedet

Udendørs rum

Privat rum

Tilgængelig

Alkohol tilladt

Køkken på stedet

Detaljer

Antal senge

21

Antal konferencelokaler

1

Værelser

Riddarsal
Layout kapacitet
Overflade
400
Teater
150
© 2024 konflinx.dk | Alle rettigheder forbeholdes.
v:0.1.2118()