GlamsBjergHus

Søndergade 3, Odense

Konference
Forretningsmøder
Særlig begivenhed
181 max

Om konferencefaciliteten


Siden brødrene Frederik og Niels Plum grundlagde kroen i 1884, samtidig med at Assensbanen blev etableret, har der ligget et hotel på det sted, hvor GlamsBjergHus nu ligger.

Efter to års omfattende renovering fremstår GlamsBjergHus som et lysende midtpunkt, der er klar til at byde sine gæster varmt velkommen. Som Glamsbjergs mest udsøgte bygning er det blevet pragtfuldt restaureret til sin fulde pragt, og teamet venter spændt på de besøgendes ankomst.

GlamsBjergHus forpligter sig til at levere den ideelle kulisse for ens kommende professionelle sammenkomster. Gæsterne kan stole på, at stedet klarer catering og faciliteter, så de kan koncentrere sig om det mest afgørende aspekt - at deres arrangement bliver en succes.

Stedets alsidige mødelokaler er velegnede til at organisere en bred vifte af begivenheder, herunder konferencer, kurser, seminarer, mindre handelsudstillinger og møder. Med muligheden for at tilpasse lokalerne til specifikke krav, sikrer de, at hvert arrangement er skræddersyet til værtens præferencer. Standard AV-udstyr er tilgængeligt i alle lokaler, hvilket letter præsentationer og diskussioner.

Faciliteter

Restaurant på stedet

Detaljer

Antal senge

16

Antal konferencelokaler

5

Værelser

Nord
Layout kapacitet
Overflade
116
© 2024 konflinx.dk | Alle rettigheder forbeholdes.
v:0.1.2118()