Hvedholm Slotshotel

Hvedholm Slot 1, Faaborg

Konference
Forretningsmøder
Særlig begivenhed

Om konferencefaciliteten


Hold dit møde i de hyggelige omgivelser på Hvedholm Slot. Lokalet er specialdesignet, udstyret med moderne tekniske hjælpemidler og interiør for at sikre de bedste forudsætninger for et vellykket møde. Private mødelokaler er reserveret til klasser og er udstyret med internet og audiovisuelt udstyr. Nyd en hyggelig gåtur i parken i pauserne og lækker mad fra køkkenet, så du ikke skal tænke på det. Hvedholm har været brugt i flere film. Teambuilding kan også laves med trænere i parken, køkkenet eller vinkælderen.

Hvedholm Slotshotel tilbyder en række konferencepakker fra få til 160 personer. Møder eller kongresser planlægges for at imødekomme individuelle behov.

Præsentationer bør suppleres med pauser og gruppearbejde for at lette deltagernes opmærksomhed. Konklusioner og gruppediskussioner efter oplæg er vigtige. Her letter et it-netværk med chatfunktion samtale og læring. Networking letter deltagernes deltagelse gennem: dans, mad, besøg i vinkældre, "gå og snakke" i slottets park eller snak i afslappede omgivelser og er derfor meget vigtigt for et vellykket møde. Hvedholm Slotshotel kan stille uddannede mødeplanlæggere eller eksterne instruktører til rådighed til teambuilding. Vurder om indholdet og læringen af ​​sessionen levede op til forventningerne, og om den nye viden fra deltagerne blev anvendt. Møder skal ses som en investering, der fører til langsigtede positive resultater, ikke en udgift.

Faciliteter

Restaurant på stedet

Detaljer

Antal senge

62

© 2024 konflinx.dk | Alle rettigheder forbeholdes.
v:0.1.2118()