Hotel Troense

Strandgade 5, Svendborg

Konference
Forretningsmøder
Særlig begivenhed
1 max

Om konferencefaciliteten


Den maleriske skipperby Troense på Tåsinge emmer af ren idyllisk charme. Afgrænset af Svendborgsund på den ene side og et netværk af hyggelige gader prydet med maleriske bindingsværkshuse på den anden, er hjertet af denne rolige scene prydet af Hotel Troense.

Med udsigt over Troense Havn og Svendborgsund tilbyder Hotel Troense en helt unik spiseoplevelse med en varieret à la carte-menu i den charmerende restaurant, komplet med en uforglemmelig panoramaudsigt. I sommermånederne har gæsterne den dejlige mulighed for at nyde deres måltider på terrassen.

Hotel Troense er ikke kun en kulinarisk oase, men også en førsteklasses destination for sammenkomster med sin maleriske beliggenhed på Tåsinge i det fortryllende sydfynske øhav. De alsidige mødelokaler passer til en bred vifte af arrangementer, fra intime gruppemøder til større forsamlinger med op til 100 deltagere. Hotellet har en filosofi om at bryde rammerne og skabe en atmosfære af ro og fordybelse, der giver deltagerne mulighed for i fællesskab at opnå de ønskede resultater i mødefaciliteterne.

Hotel Troense integrerer harmonisk sine omgivelser og tilbyder direkte adgang til en betagende have og terrasse. Den betagende havudsigt fra disse udsigtspunkter gør Hotel Troense til et ideelt sted at afholde dine møder. Inden for disse idylliske rammer kan du dedikere dig helhjertet til arbejdsprocessen i dit mødelokale.

Faciliteter

Restaurant på stedet

Audio/Video-funktioner

Bus

Catering på stedet

Internet

Detaljer

Antal senge

36

Antal konferencelokaler

1

Værelser

Conference Room
Layout kapacitet
Overflade
1
© 2024 konflinx.dk | Alle rettigheder forbeholdes.
v:0.1.2118()