Hotel Dagmar

Torvet 1, Ribe

Konference
Forretningsmøder
Særlig begivenhed

Om konferencefaciliteten


Velkommen til Danmarks ældste hotel, der ligger i den gamle by Ribe, Nordens ældste. Hotel Dagmar inviterer gæster til at afholde møder og kurser i disse historisk rige omgivelser.

Hotellet tilbyder en unik og charmerende afvigelse fra konventionelle hvide konferencelokaler og standardkoncepter og fokuserer primært på mindre mødelokaler, der udstråler en atmosfære af nostalgi og historisk charme.

Hvert af Hotel Dagmars værelser har en karakteristisk og charmerende indretning, komplet med de karakteristiske skæve gulve, der fremkalder en følelse af nostalgi. Eget bad og tv er standard på alle værelser, og der er gratis trådløs internetadgang overalt på hotellet.

Kulinariske lækkerier er et kendetegn for Hotel Dagmar, der kan tilfredsstille selv de mest kræsne ganer. Bordservering foretrækkes til både frokost og middag, medmindre gæsterne vælger et buffetmåltid.

Hotellets beliggenhed midt på domkirkepladsen giver gode muligheder for historisk udforskning. Gæsterne kan dykke ned i Ribes vikingehistorie, deltage i fængslende historiefortællinger med en lokal Rib-guide eller tage på eventyr i Nationalpark Vadehavet.

Faciliteter

Restaurant på stedet

Detaljer

Antal senge

50

© 2024 konflinx.dk | Alle rettigheder forbeholdes.
v:0.1.2118()