Brede Spisehus

I.C. Modewegs Vej 40, Lyngby

Konference
Forretningsmøder
Særlig begivenhed

Om konferencefaciliteten


Beliggende i den idylliske by Brede, lige nord for København, tilbyder Brede Spisehus et malerisk og historisk sted til firmaarrangementer, møder og konferencer i unikke omgivelser. De charmerende værelser suppleres af en høj gastronomisk standard, der sikrer gæsterne en mindeværdig oplevelse.

Brede Spisehus tilbyder en række fleksible og tiltalende møde- og banketpakker og bestræber sig altid på at imødekomme gæsternes specifikke behov. De tager gerne imod særlige ønsker eller kreative ideer, som gæsterne måtte have; deres mål er at gøre hvert arrangement til noget helt særligt. Teamet på Brede Spisehus ser frem til at være vært for deres gæster.

Brede kan prale af en rig historisk baggrund, der tilbyder en fængslende ramme for begivenheder. Stedet ligger med udsigt over den naturskønne Brede Dam i den maleriske Mølleådal, kun ca. 10 km fra hjertet af København, tæt på Kongens Lyngby, Gentofte og Bagsværd. Ved siden af Brede Spisehus ligger Frilandsmuseet og Brede Værk, som begge byder på spændende oplevelser, både indendørs og udendørs. Gæsterne kan nemt runde deres besøg i Brede Spisehus af med en halv times spadseretur rundt om den smukke Brede Dam, enten før, under eller efter deres madoplevelse.

Restauranten på Brede Spisehus ligger i det smukke højloftede lokale i Spisehusets stueetage, som er omhyggeligt bevaret med loft i opalglas, originale vægfliser og gamle støbejernslamper. Her er plads til mellem 50 og 80 gæster, og der er bar, dansegulv og musik efter middagen. Til mere intime sammenkomster og møder, der kræver privatliv eller eksklusivitet, kan den funktionelle spisestue rumme op til 20 gæster.

Derudover tilbyder den overdækkede veranda og den rummelige haveterrasse de perfekte rammer for aperitiffer før middagen, snacks eller drinks efter middagen, og endda et spil petanque på Spisehusets baner.

På første sal venter en kombineret lounge og et selskabslokale, som er ideelt til private sammenkomster og møder. Med plads til op til 40 gæster kan værterne dække op til middag i det ene område, mens det andet holdes frit til en velkomstreception eller kaffebuffet efter måltidet. Denne etage er også den perfekte ramme om møder og konferencer med breakout rooms, moderne AV-udstyr og catering fra dygtige kokke. Fra dette udsigtspunkt kan gæsterne nyde en smuk udsigt over Brede Dam, hvilket bidrager til stemningen ved deres arrangement.

Detaljer

© 2024 konflinx.dk | Alle rettigheder forbeholdes.
v:0.1.2118()