Konferencehotel og mødelokaler i Århus

Aarhus er Danmarks næststørste by og har en ungdommelig, initiativrig og afslappet stemning. Byens centrum er kompakt og gåbar, og er kendetegnet ved en eklektisk arkitektonisk stil, der gør den interessant som konferenceregion.

I 2017 var Aarhus Europæisk Kulturhovedstad, og det er let at se hvorfor. Både Moesgaard Museum og ARoS Kunstmuseum er relativt nye museer i verdensklasse.

Byens størrelse, talrige attraktioner og lette at komme dertil med fly fra hele Europa gør Aarhus til en fremragende destination for europæisk byafslapning.

Byen har en række let tilgængelige konferencefaciliteter, som nemt kan nås af folk, der ankommer med tog eller fly. Aarhus Congress Center er et nyt konferencested med plads til mere end 1000 personer.

Ved Aarhus ligger Randers, Danmarks sjettestørste by, med omkring 10 konferencehoteller af forskellig kapacitet.

Kontakt os, så hjælper vi med et gratis forslag til konferencefaciliteter, der passer til dine kriterier og behov.

33 faciliteter
Eckersbergsgade 17, Postboks 360, Aarhus
Hotel Faber er et helt nyt moderne hotel. Uanset om du er i byen på ferie eller forretning, vil du føle dig hjemme på dette hotel. Det har konferencefaciliteter. Med den absolut bedste beliggenhed, tæt på Aros Kunstmuseum, den gamle bydel, shopping, caféer og fine restauranter ved den smukke bystrøm, er Hotel Faber det perfekte valg til dit ophold i Aarhus.
Antal senge: 18
Antal konferencelokaler: 1
Betalt parkering
Restaurant på stedet
Biludlejning
Vasketøj
Banegårdspladsen 14, Aarhus
Bo på et lækkert og imødekommende hotel i hjertet af Aarhus, med byens pulserende kultur- og shoppingliv lige uden for døren.
Antal senge: 162
Antal konferencelokaler: 6
Betalt parkering
Restaurant på stedet
Kørestolsvenligt
Kæledyrsvenlig
se mere
Randersvej 395, Aarhus
PARK13 – Japansk have i Danmark. Sandsynligvis et af de smukkeste steder i Danmark til fester/bryllup, konferencer, dagsmøder, private middage osv. Haven dækker et areal på 10.000 m2 i typisk Shinsen-Kaiyu stil og anses for at være den mest komplette japanske have i Norden region og er et fremragende mødested for arrangementer af enhver art, med plads til 20 til 400 personer. PARK13 afholder mere end 170 arrangementer om året, der emmer af atmosfære, atmosfære og mad baseret på personlig erfaring og på højt niveau.
Antal konferencelokaler: 6
Skejby Nordlandsvej 311, Aarhus
I det lyse og rummelige selskabslokale kan du være vært for en fest på op til 100 personer. Store vinduespartier giver et smukt lysindfald, så du ikke føler, at du er lukket ind i et mørkt festlokale. Lækre måltider tilberedt med friske råvarer er en god start på en fantastisk fest, mens en fuld menu er det perfekte sted for en god samtale blandt gæster - en fantastisk isbryder.
Antal konferencelokaler: 1
Tulipanvej 28A, Aarhus
Lille konferenceanlæg i Nord-Aarhus med nærhed til havet.
Antal konferencelokaler: 1
Frederiksgade 88, Aarhus
Bo på et stilfuldt hotel i centrum og vær tæt på al action i Aarhus. Radisson RED Hotel, Aarhus er stedet at bo og slappe af, tæt på lokale attraktioner som ARoS, Musikhuset, Aarhus Kongrescenter, Ridehuset og den største shoppinggade. Et pulserende byliv er lige uden for døren! Med lokale kunstværker udstillet og teknologi-infunderede offentlige rum sat til stemningsmusik, vil du hurtigt blive forelsket i det første Radisson RED-hotel i Skandinavien. Vær vært for et arrangement eller møde for op til 50 personer i to mødelokaler. Med den nyeste AV-teknologi og 48 parkeringspladser ligger hotellet tæt på nogle af Aarhus' største kultur- og erhvervsattraktioner.
Antal senge: 78
Antal konferencelokaler: 2
Betalt parkering
Restaurant på stedet
Kørestolsvenligt
Kæledyrsvenlig
se mere
Graceland Randers Vej 3, Randers
At tage sig af forretninger eller bare TCB er den ed, som Elvis Presley drømte om i 1971. Med dette løfte ville han besegle det, der var på spil, som handlede om forretning. Memphis-tårnet er et helt andet sted at være vært for en konference med alle dens 50'er-stemninger.
Antal konferencelokaler: 3
Rytoften 3, Aarhus
Tag dig tid til at nyde Aarhus attraktioner som den smukke gamle bydel og eksotiske basar, og bo på Scandic Aarhus Vest.
Antal senge: 151
Antal konferencelokaler: 13
Betalt parkering
Restaurant på stedet
Kørestolsvenligt
Kæledyrsvenlig
se mere
Vestergade 51/53, Randers
Best Western Plus Hotel Kronjyllands største konferencelokale er ideel til kurser, seminarer, temaaftener, foredrag, lanceringer, medarbejdertræning, receptioner osv. med op til 70 deltagere. Deres mindre lokaler rummer møder med 2-8 deltagere, for eksempel jobsamtaler, strategimøder eller en privat kontorpla
Antal senge: 51
Antal konferencelokaler: 1
Betalt parkering
Restaurant på stedet
Kørestolsvenligt
Kæledyrsvenlig
se mere
Østergade 10, Aarhus
Moderne hotel i hjertet af Aarhus, ideelt beliggende tæt på indkøb, attraktioner og transport. Et af vores bedste hoteller til hverdagsrejser eller weekendophold.
Antal senge: 228
Antal konferencelokaler: 13
Betalt parkering
Restaurant på stedet
Kørestolsvenligt
Kæledyrsvenlig
se mere
Fru Larsen tilbyder moderne mødefaciliteter til dem, der leder efter et ideelt sted til deres kommende møder eller konferencer, og de er udstyret til at tilbyde forplejning af høj kvalitet og overnatningsmuligheder for deltagerne.
Antal senge: 16
Antal konferencelokaler: 2
Betalt parkering
Restaurant på stedet
Audio/Video-funktioner
Catering på stedet
se mere
Skovgaardsgade 3, Aarhus C
Er du vært for et marked? Konference eller møde? festival? Koncert på taget? Lastlinjen kan rumme stort set alt. 20 personer eller mere end 300?
Antal konferencelokaler: 6
Normansvej 1, Randers
Netværkshuset N1 tilbyder et moderne og indbydende miljø fyldt med lys og luft, der giver en dejlig oplevelse. Deres mødelokaler, der kan rumme op til 150 personer, er udstyret med alle væsentlige faciliteter, herunder AV-udstyr. Konferencecentret ligger kun 2 minutter fra E45-afkørsel Randers C og tilbyder nem tilgængelighed for gæster samt gode parkeringsfaciliteter.
Antal konferencelokaler: 1
Finlandsgade 17, Aarhus
Konferencesalen er et stort multifunktionelt rum til forskellige arrangementer. Der er plads til møder, konferencer, præsentationer, kurser, seminarer og meget mere. Det er også en god mulighed for foredrag og lignende. Den kan rumme op til 250 personer, eller normalt 198 med ekstra udstyr. Konferencesalen er indrettet som et auditorium, med borde og stikkontakter til hver plads, hvilket giver et godt udsyn for alle gæster og en god sag for alle deltagere. Du kan selv medbringe mad og drikkevarer i konferencesalen.
Antal konferencelokaler: 2
Skovgaardsgade 3, Aarhus C
Spiselauget tilbyder ekspertydelser inden for eventplanlægning med fokus på catering, der er skræddersyet til kundernes unikke behov og præferencer. De udnytter deres omfattende erfaring og afholder dagligt møder, hvor de fremviser deres ekspertise på området. Lokalet er veludstyret med professionelt audiovisuelt udstyr (AV) og rummelige lokaler med plads til op til 900 deltagere.
Værkmestergade 2, Aarhus C
Comwell Aarhus giver dig nogle af de flotte udsigter over havn, skov og strand i byen. Et ophold på hotellet byder på uendelige muligheder for underholdning og unikke oplevelser, da det ligger på en af byens mest centrale adresser tæt på bymidten og banegården.
Antal senge: 240
Antal konferencelokaler: 14
Betalt parkering
Restaurant på stedet
Kørestolsvenligt
Kæledyrsvenlig
se mere
Værkmestergade 17, Aarhus
DGI Husets unikke beliggenhed og beliggenhed giver flere muligheder for konferencer, konferencer, foredrag, messer og udstillinger for 10 til 1.500 deltagere.
Antal konferencelokaler: 8
Margrethepladsen 1, Aarhus
Med kapacitet til 1600 mennesker er dette mødested perfekt til store banketter, middage samt messer og udstillinger. Med sin unikke beliggenhed i bymidten er der flere større hoteller med værelser i gåafstand - Aarhus Congress Center er ideelt til store nationale konferencecentre og internationale arrangementer.
Antal konferencelokaler: 18
Thorvaldsensgade 33, Aarhus
Bryggeriet er perfekt til dem, der ønsker at afholde konferencer, workshops eller andre arrangementer, miljøet skal være autentisk og have en historisk og intim atmosfære. The Winemaker's Residence er hvor Ceres sluttede sin tur til vingården i sin tid. Gæsterne smagte øl brygget i Aarhus.
Antal konferencelokaler: 2
Restaurant på stedet
Alkohol tilladt
Internet
Tueager 5, Aarhus
GUESTapart har ekstremt fleksible pladser til 2 til 120 personer. De designede mødelokaler med fokus på komfort og fokus. Derfor er alle mødelokaler indrettet med komfortable stole, borde og skærme, hvilket skaber en rolig og afslappende atmosfære. Dette giver dig mulighed for at fokusere på dit møde eller mødedagsorden uden forstyrrelser. De sørger også for at skabe et behageligt indeklima. På denne måde kan du nemt afholde møder, der varer i timevis, uden ubehag.
Antal senge: 86
Antal konferencelokaler: 1
Restaurant på stedet
Kørestolsvenligt
Audio/Video-funktioner
Spa/Salon
se mere
Vestergade 15, Randers
Randers fritidscenter ligger centralt og bekvemt i den hyggelige by. Anlægget har en række lokaler, der er velegnet til både større grupper og en simpel dagskonference. Lokalerne ligger spredt i den gamle solide bygning Helligåndshuset og Fritidscentret.
Antal konferencelokaler: 14
Frederiksgade 78C, Aarhus
I FO-byen er der en række mødelokaler, som alle kan booke til enkeltstående eller fast tilbagevendende møder. 
Antal konferencelokaler: 3
JV Martin's Square 3, Randers
Remisen Opholds- og Eventcenter ledes af "Fond Beboerhuset Tøjhushaven", stifterne af det selvstændige organ Huset Dronningens Gade 19 og Randers Kommune. Fondens formål er at drive bolig- og eventcenteret Remisen i Tøjhushavekvarteret i Randers. Til dette formål udlejes lokaler og faciliteter til beboere, foreninger og institutioner i Tøjhushavekvarteret og andre foreninger og institutioner i byen, blandt andet for at udvide udbuddet af kulturelle aktiviteter i Randers. Lokalet har 2 mødelokaler, der kan konfigureres til større arrangementer eller mindre dagskonferencer.
Antal konferencelokaler: 2
Strandvejen 25, Arhus C, Aarhus
Helnan Marselis Hotel har udsigt over milevis af uberørt dansk kystlinje og legemliggør Kattegathavets tidløse elegance og skønhed i hver tankevækkende detalje. Ideelt beliggende mellem det uberørte hav og den smukke Marselisborg skov, tæt på den pulserende by Aarhus, inviterer hotellet gæster til at opleve en unik kombination af natur og kultur.
Antal senge: 168
Antal konferencelokaler: 15
Betalt parkering
Restaurant på stedet
Kæledyrsvenlig
Audio/Video-funktioner
se mere
Agro Food Park 10, Aarhus
Med en skøn beliggenhed i den smukke Egådal med store vinduespartier, der giver lys, udsigt og sidst men ikke mindst inspiration. Naturen omkring dette konferencehotel inviterer dig til at tage en løbetur i dine pauser og spille bordfodbold, billard eller bordtennis i loungen eller spille en sjov leg på det grønne område.
Antal senge: 65
Antal konferencelokaler: 10
Restaurant på stedet
Audio/Video-funktioner
Privat rum
Helseklub
se mere
© 2024 konflinx.dk | Alle rettigheder forbeholdes.
v:0.1.2118()