Konference Aalborg

Søger du en konference med variation, er middelalderbyen Aalborg en by med mange forskellige muligheder.

Byen har konferencefaciliteter med stor kapacitet som Aalborg Kongres & Kultur Center, Comwell Hvide Hus eller Scandic, men også en række mindre personlige konferencehoteller, der er perfekte til både flerdagskonferencer eller enkeltdagskonferencer.

Aalborg har med sin nærhed til søer og sine historiske miljøer mange muligheder for at skabe en særlig konferenceoplevelse.

Lad os hos Konflinx hjælpe dig med at finde et udvalg af konferencefaciliteter, der kan tilpasses dine kriterier

18 faciliteter
Restrup Kærvej 10, Nibe
Store Restrup Herregård ligger uden for Alborg. Den gamle, smukke herregård er omgivet af skov og park. Området har været beboet siden stenalderen.
Antal senge: 48
Antal konferencelokaler: 6
Betalt parkering
Restaurant på stedet
Audio/Video-funktioner
Internet
Kjellerups Torv 5, Niveau 13, Aalborg
I Aalborg, en pulserende by, der vrimler med aktiviteter dag og nat, både sommer og vinter, venter en personlig konferenceoplevelse. Aalborgenserne er festglade, og mange vender tilbage år efter år for at deltage i de mange spændende arrangementer. Vi tilbyder en "skræddersyet" konference, og oplevelsen er ikke dyrere end et alternativ "fra hylden". Med over 30 års erfaring bringer arrangørerne værdifuld erfaring til bordet og følger ordsproget om, at "øvelse gør mester".
Antal senge: 1800
Ved Stranden 14-16, Aalborg
Ideel til forretningsrejsende og familier på ferie, det firestjernede Radisson Blu Limfjord Hotel ligger i hjertet af Aalborg.
Antal senge: 188
Antal konferencelokaler: 18
Betalt parkering
Restaurant på stedet
Kørestolsvenligt
Kæledyrsvenlig
se mere
Gammel Vråvej 66, Tylstrup
Beliggende i Nordjylland, kun 20 minutters kørsel fra Aalborg og Blokhus, er Vrå en af ​​de bedste badebyer med smukke strande. Vrå ligger i udkanten af ​​Store Vildmose, i naturskønne omgivelser.
Antal senge: 42
Antal konferencelokaler: 1
Restaurant på stedet
Vesterbro 36 - 38, Aalborg
For dem med travl hverdag - bo på vores komfortable hotel. Lad os tage os af dig, så du kan slappe af efter en lang dag på arbejde og blive klar til næste dags opgaver.
Antal senge: 78
Internet
Vesterbro 2, Aalborg
Hotel Comwell Hvide Hus Aalborg har en af ​​de smukkeste centrale beliggenheder i byen. Siden åbningen i 1969 har hotellet været et berømt Aalborg vartegn - både arkitektonisk og som et af de bedste hoteller i byen. Vi ligger i tilknytning til Aalborg Kongres- og Kulturcenter, og har desuden vores egne 5-stjernede konferencefaciliteter.
Antal senge: 198
Antal konferencelokaler: 14
Restaurant på stedet
Kørestolsvenligt
Kæledyrsvenlig
Forretningscenter
se mere
Europa Pl. 1, Aalborg
Når du bor i centrum af Aalborg, er byens mange attraktioner og butikker lige uden for døren. Vores hotel ligger ved siden af ​​Aalborg Kongres- og Kulturcenter. Hvis du ankommer i bil, kan du parkere din bil på den overvågede parkeringsplads under hotellet.
Antal senge: 168
Betalt parkering
Kørestolsvenligt
Kæledyrsvenlig
Tog
se mere
Scheelsmindevej 35, Aalborg
Scheelsminde byder på hoteller, restauranter, konferencecentre, fest- og eventarrangører, oplevelsescentre og meget mere.
Antal senge: 96
Antal konferencelokaler: 6
Restaurant på stedet
Kørestolsvenligt
Kæledyrsvenlig
Audio/Video-funktioner
se mere
Harald Jensens Vej 9, Aalborg
WC Conference på Portland Park i Aalborg tilbyder en særlig oplevelse for gæster, der søger et unikt mødested. Uanset om det er til et møde, en fest eller en sammenkomst, giver loungerne på WC Conference en uovertruffen ramme, uanset om man er til fodbold eller ej. Med i alt 3 lounges, der hver især er forskellige med hensyn til størrelse og indretning, samt 6 mindre lokaler med plads til op til 24 personer, imødekommer WC Conference forskellige præferencer. Alle lokaler har store panoramavinduer, der giver en betagende udsigt over Danmarks smukkeste fodboldstadion.
Antal konferencelokaler: 3
Musikkens Pl. 1, Aalborg
Musikkens Hus byder på fire koncertsale med en kapacitet på op til 1.299 pladser.
Antal konferencelokaler: 11
Betalt parkering
Restaurant på stedet
Privat rum
Gadeparkering
se mere
Nymøllevej 29, Nibe
Barmer Forsamlingshus fungerer som et selvbetjeningssted, hvor man kan leje et alsidigt rum, der er velegnet til en række forskellige arrangementer, herunder møder, foredrag og fester med plads til op til 80 personer og en mindre sal til sammenkomster på ca. 30 personer.
Antal konferencelokaler: 3
Gammeltorv 10, Aalborg
Host your next event at Studenterhuset. Conveniently located in the heart of Aalborg, it is the ideal place for your next corporat
Antal konferencelokaler: 2
Jyllandsgade 6, Aalborg
Zleep Hotel Aalborg is located in Aalborg City in Denmark. We offer comfortable, spacious and fully featured rooms with all the ne
Antal senge: 126
Antal konferencelokaler: 1
Betalt parkering
Restaurant på stedet
Kørestolsvenligt
Catering på stedet
se mere
Øster Sundby Vej 15, Aalborg
Host your next event at Hoeloftet. Conveniently located in the heart of Aalborg, it is the ideal place for your next corporate mee
Hadsundvej 200, Aalborg
Scandic Aalborg is situated in beautiful surroundings, only 10 minutes’ drive from central Aalborg. Our flexible meeting rooms hav
Antal senge: 101
Antal konferencelokaler: 25
Betalt parkering
Restaurant på stedet
Kørestolsvenligt
Kæledyrsvenlig
se mere
Vesterbro 77, Aalborg
Helnan Phonix Hotel is located in Denmark. Our hotel features comfortable guest rooms and all standard amenities for your stay. Gu
Antal senge: 220
Antal konferencelokaler: 8
Østerbro 27, Aalborg
Hotel Aalborg Somandshjem is located in Aalborg, Denmark. The hotel welcomes you for a stay in comfortable and peaceful surroundin
Antal senge: 55
Antal konferencelokaler: 10
Restaurant på stedet
Helseklub
Gratis parkering
Internet
Europa Pl. 4, Aalborg
Aalborg Kongres & Kultur Center er et af Skandinaviens største og mest fleksible konference- og kulturcentre. Det er det første og eneste mødested i Danmark, der modtager ISO 20121 og DNV GL World Target certificering, den internationale standard for bæredygtige arrangementer. Hvis du planlægger at være vært for en konference, kursus, konference, konference, seminar, foredrag, workshop, produktlancering eller en hvilken som helst anden begivenhed, kan vi hos AKKC sørge for de passende faciliteter.
Antal konferencelokaler: 16
Betalt parkering
Restaurant på stedet
Kørestolsvenligt
Internet
© 2024 konflinx.dk | Alle rettigheder forbeholdes.
v:0.1.2118()