Rundetårn

Købmagergade 52A, København

Konference
Forretningsmøder
Særlig begivenhed

Om konferencefaciliteten


Rundetårn er et historisk sted. Siden tårnet stod færdigt i 1642, er skatte blevet gravet frem her, vigtige historiske personer har været på besøg og folk på alle vandreture har passeret hinanden på spiralrampen i jagten på den mest charmerende udsigt fra 34,8 meter over Købmagergade.

Når du holder dit møde i Rundetårn, er du midt i fortællingen på toppen af ​​København. Tillad dine tanker at vandre og bliv inspireret af de unikke rammer, der emmer af århundreders historie.

Du kan holde dit møde i et af Rundetårns to karakteristiske mødelokaler, som hver har sine egne unikke egenskaber. Midt i tårnet, lige ved siden af ​​Bibliotekssalen, finder du det største lokale, Læsesalen. For at få adgang til dette rum skal du rejse flere runder op ad vindeltrappen for at nå vores mindre mødelokale, Tårnrummet.

Rundetårns største mødelokale ligger i tilknytning til Bibliotekssalen, som tidligere husede Københavns Universitets bogsamling. Bøgerne var kun til biblioteksbrug, så i 1777 blev der oprettet to rum ved indgangen: et til bibliotekaren og et for brugerne at læse i.
Læsesalen er prydet med malerier og effekter fra Rundetårns astronomisk-historiske samling, som oprindeligt var placeret i lokalet.

Faciliteter

Privat rum

Detaljer

© 2024 konflinx.dk | Alle rettigheder forbeholdes.
v:0.1.2118()