Benniksgaard Hotel

Sejrsvej 101, Rinkenaes, Gråsten

Konference
Forretningsmøder
Særlig begivenhed

Om konferencefaciliteten


Benniksgaard Hotel er smukt beliggende midt i den sønderjyske natur med en fantastisk udsigt over Flensborg Fjord. De tilbyder en bred vifte af ophold, uanset om du ønsker at slappe af, have en aktiv dag eller måske en kombination af begge dele.

Du kan tage en forfriskende vandretur langs Gendarmstien, nyde en svømmetur i havet, udforske det smukke Gråsten Slot og den Kongelige køkkenhave eller booke et par aktive dage fyldt med golf, mountainbiking eller cykelture. Uanset hvad du vælger, kan du forvente en uforglemmelig oplevelse på Benniksgaard Hotel.

Med kapacitet til op til 200 overnattende gæster og mødelokaler med plads til 2-175 mennesker kan de skabe de ideelle rammer for dit arrangement.

I de gamle kornkamre på den historiske gård Benniksgaard finder du konference- og mødelokaler, der skaber en unik mødeoplevelse. De har bevaret de rustikke omgivelser med synligt bindingsværk og kalkmalede vægge. Dette kombineres med moderne mødefaciliteter såsom gratis internet, parkering, komfortable værelser, en lobbybar, petanque, golf og mulighed for fitness. Her kan du nyde den mest imponerende udsigt over Flensborg Fjord. Der er masser af lys, frisk luft og plads, og du har rig mulighed for en forfriskende gåtur ned til vandet og Gendarmstien.

Faciliteter

Audio/Video-funktioner

Restaurant på stedet

Catering på stedet

Internet

Golf

Køkken på stedet

Strand

Detaljer

Antal senge

44

Antal konferencelokaler

7

Værelser

Jagtstuen
Layout kapacitet
Møde
12
© 2024 konflinx.dk | Alle rettigheder forbeholdes.
v:0.1.2118()