Best Western Hotel Royal Holstebro

Den Røde Pl. 10, Holstebro

Konference
Forretningsmøder
Særlig begivenhed

Om konferencefaciliteten


Best Western Royal Holstebro ligger i centrum af Holstebro og blev bygget i 1991. En del af det blev bygget på en bro over Storå. Værelserne har udsigt over byens centrum, Storåen og Det Ny Musikteater. Best Western Royal Holstebro tilbyder forskellige typer af indkvartering, fra golf til kulturel indkvartering.

Den centrale beliggenhed og de rummelige og smukke værelser med vidunderlig udsigt er blot nogle af de fordele, som Royal Hotel tilbyder sine gæster.

Hotellet har et stort, moderne og meget rummeligt konferencelokale. Der er forskellige typer møbler til rådighed, og det kan rumme op til 50 personer i teaterstil. Lokalerne er indrettet i bløde jordfarver, som på trods af deres størrelse skaber en hyggelig atmosfære og en intim følelse.

Efter dit møde kan du tage plads i hotellets loungeområde, hvor baren kaldet Minibaren ligger. Restauranten serverer kolde drinks og lækre cocktails i en hyggelig atmosfære. Der er et spændende udvalg af eksotiske drikkevarer, både alkoholiske og ikke-alkoholiske, og vinkortet skifter hele tiden. Derudover er der afkølet mousserende vin og et bredt udvalg af øl på flaske.

Faciliteter

Kørestolsvenligt

Kæledyrsvenlig

Hav/vandudsigt

Internet

Bagage opbevaring

Detaljer

Antal senge

40

Antal konferencelokaler

1

Værelser

Mødelokale
Layout kapacitet
Teater
50
© 2024 konflinx.dk | Alle rettigheder forbeholdes.
v:0.1.2118()