Best Western Plus Hotel Eyde

Mindegade 1, Herning

Konference
Forretningsmøder
Særlig begivenhed
230 max

Om konferencefaciliteten


Best Western Plus Hotel Eyde, der ligger i hjertet af Herning, danner en ideel ramme om møder, kurser og konferencer. Med 8 mødelokaler, der kan rumme grupper fra 10 til 150 personer, sikrer hotellet et behageligt miljø med højt til loftet og stemningsfulde omgivelser. Forpligtelsen til at sikre succes for hvert møde er en topprioritet.

De indbydende indrettede mødelokaler på Hotel Eyde bidrager til at fremme kreativitet og refleksion under møderne. Hotellet anerkender vigtigheden af moderne præsentationskrav og tilbyder trådløs internetadgang og nødvendigt AV-udstyr, hvilket eliminerer enhver hindring eller begrænsning under møder.

Ud over de veludstyrede mødelokaler tilbyder Best Western Plus Hotel Eyde smukt renoverede værelser til en afslappende nats søvn. Den berømte restaurant Sankt Jørgen serverer spændende og sofistikerede danske retter sammen med et bredt udvalg af dejlige drikkevarer, der sikrer, at deltagerne er velforsynede.

Best Western Plus Hotel Eyde tilbyder en række forskellige mødemuligheder, herunder heldagsmøder, heldagskonferencer og kursusdage. All-inclusive-priserne dækker lokaleleje og standard audiovisuelt udstyr som skærme, flipovere, projektorer og whiteboards. Hotellet er et fremragende valg for dem, der søger et godt og veludstyret sted til deres forretningsmøder.

Faciliteter

Restaurant på stedet

Kørestolsvenligt

Kæledyrsvenlig

Sikkerhed på stedet

Forretningscenter

Shuttle

Taxi

Gratis parkering

Tog

Biludlejning

Gadeparkering

Bus

Catering på stedet

Internet

Vasketøj

Room Service

Detaljer

Antal senge

119

Antal konferencelokaler

6

Værelser

Biblioteket
Layout kapacitet
Overflade
20
Møde
12
© 2024 konflinx.dk | Alle rettigheder forbeholdes.
v:0.1.2118()