Bromølle Kro

Slagelsevej 78, Jyderup

Konference
Forretningsmøder
Særlig begivenhed

Om konferencefaciliteten


Bromølle Kro indrammes af skov og har en idyllisk beliggenhed ved Åmose Å, der indbyder til smukke vandreture. Kroen har stået stolt på dette sted siden 1198, midt i hjertet af Vestsjællands naturpark.

Tæt på Istidsruten tilbyder Bromølle Kro cykeludlejning, hvor både almindelige cykler og E-cykler er til rådighed. 

Kroen er kendt for sine hyggelige lokaler og en fornem restaurant, der byder på et bredt udvalg af lækkerier fra både det traditionelle og moderne danske køkken. Med 3 selskabslokaler kan Bromølle Kro rumme selskaber fra 20-200 gæster.

Bag kroen finder I 30 charmerende værelser, der ligger fredeligt med udsigt over både Åmose Å og de omkringliggende skove.

De er ikke en kæmpe konferencefacilitet, hvilket giver dem en unik fleksibilitet. De skræddersyr jeres kursus præcis efter jeres behov og ønsker.

Under kurset er madoplevelsen af stor betydning for dem. Deres køkken sammensætter altid en velsmagende og lækker menu, der passer til jeres arrangement.

Deres største kursuslokale, "Vinterhaven", har plads til 180 personer i skoleopstilling. Ovenpå finder I "Biblioteket", der er indrettet med plenum til 25 personer, samt 4 grupperum og en stor terrasse.

"Pigegangen" er en historisk perle, hvor pigerne engang boede, men nu er det kun spøgelserne, der kalder det hjem. Dette lyse lokale kan rumme op til 12 personer.

Lige ved siden af kroen ligger "Kokkehuset", hvor kokkedrengene boede i gamle dage. Nu er det omdannet til et hyggeligt sted med billard, bordfodbold og bløde møbler, perfekt til socialt samvær.

Oplev mindeværdig teambuilding på Bromølle Kro

Udnyt de fantastiske omgivelser her på Bromølle Kro og skab en uforglemmelig dag med sjove teambuilding-aktiviteter med GoTeam. Bromølle Kro er det ideelle sted for en aktiv og morsom teambuilding-oplevelse for dig og dine kollegaer.

Glæd dig, for der er garanti for masser af latter! Tag en underholdende pause med dit hold, fyld op med ny energi og styrk fællesskabet. Sammen vil I bruge jeres fælles styrker på en aktiv, sjov og sammenbindende måde, der vil styrke holdet som helhed.

Faciliteter

Restaurant på stedet

Catering på stedet

Internet

Detaljer

Antal senge

30

Antal konferencelokaler

2

Værelser

Vinterhaven
Layout kapacitet
Skole
180
© 2024 konflinx.dk | Alle rettigheder forbeholdes.
v:0.1.2118()