Bymose Hegn Hotel & Kursuscenter

Bymosegårdsvej 11, Gribskov, Helsinge

Konference
Forretningsmøder
Særlig begivenhed

Om konferencefaciliteten


Hotel Bymose Hegn garanterer succes for ethvert kursus- eller konferencearrangement, der afholdes i hotellets lokaler.

Hotellet har en række forskellige lokaler, der hver især er skræddersyet til forskellige gruppestørrelser. Fra rummelige konferencesale med plads til større grupper til mindre, mere intime rum, der passer til små teams eller gruppediskussioner, er der et lokale, der passer til ethvert behov.
Alle rum er designet med vinduer, og de største har døre, der fører ud i det fri, hvilket sikrer en konstant strøm af frisk luft, når det ønskes. Disse fredelige omgivelser giver gæsterne mulighed for at holde fokus uden distraktioner.

Hotel Bymose Hegn sætter en stor ære i sit kulinariske tilbud til kursus- og konferencedeltagere. De serverer lækre, selvtilberedte måltider lavet af sæsonens ingredienser, og når det er muligt, køber de lokalt producerede varer.

Som et fremtrædende møde- og konferencecenter tilbyder hotellet en lang række aktiviteter, der inspirerer og stimulerer til nye ideer blandt medarbejdere, kursusdeltagere og forretningspartnere.

For dem, der ønsker et temposkift under deres ophold, er der en række aktiviteter til rådighed, der omfatter fysiske og mentale udfordringer. Disse aktiviteter fremkalder ikke kun smil og latter, men dyrker også en positiv atmosfære. Desuden giver de mulighed for at se enkeltpersoner i uvante situationer, hvilket fremmer kreativiteten, når de konfronteres med nye problemer og opgaver.

Faciliteter

Restaurant på stedet

Detaljer

Antal senge

112

© 2024 konflinx.dk | Alle rettigheder forbeholdes.
v:0.1.2118()