Comwell Holte

Kongevejen 495A, Holte

Konference
Forretningsmøder
Særlig begivenhed
150 max

Om konferencefaciliteten


Comwell Holte er smukt beliggende i Nordsjælland, ved siden af Rude Skov og Vaserne, med kun 15 minutters kørsel til Københavns centrum. De grønne omgivelser gør det til en ideel ramme for forskellige teambuilding- og teamudviklingsaktiviteter.

Med sin maleriske beliggenhed, der omfatter den indbydende Fireplace Bar, Restaurant Brasseriet og en stor terrasse, er Comwell Holte et indbydende sted for sammenkomster, hvad enten det er privat eller for virksomheder.

Hotellet strækker sig over flere bygninger og ligger elegant i et skrånende landskab. Der er trapper til alle værelser, hvilket gør hotellet mindre egnet til personer med bevægelseshandicap.

Comwell Holte bestræber sig på at sikre gæsternes komfort og tilbyder mødefaciliteter til store kundearrangementer, kurser eller konferencer med op til 150 siddende deltagere samt mindre mødelokaler, der er designet til mere intime sammenkomster.

For dem med hang til oplevelser og forkælelse i topklasse venter Palæet. På toppen af bakken, kun 50 meter fra hovedbygningen, ligger denne treetagers Palæbygning i nordisk stil med dansk design og med rummelige værelser, der oplyses af rigeligt naturligt lys. Den åbne terrasse gør det til et dejligt sted for pauser i det forfriskende udeliv. Derudover giver flere af værelserne mulighed for at inkorporere et eller flere opholdsområder i plenumrummet.

Desuden er der gratis parkering lige uden for Palæets dør, og alle værelser er udstyret med avanceret AV-udstyr, der sikrer en problemfri oplevelse for gæsterne.

Faciliteter

Kæledyrsvenlig

Forretningscenter

Audio/Video-funktioner

Restaurant på stedet

Catering på stedet

Bus

Taxi

Gratis parkering

Udsigt til haven

Internet

Bagage opbevaring

Vasketøj

Room Service

Detaljer

Antal senge

113

Antal konferencelokaler

15

Værelser

P4. Incl. 2 break-out rooms
Layout kapacitet
Overflade
44
Møde
16
© 2024 konflinx.dk | Alle rettigheder forbeholdes.
v:0.1.2118()