Comwell Klarskovgaard

Korsør Lystskov 30, Korsør

Konference
Forretningsmøder
Særlig begivenhed
254 max

Om konferencefaciliteten


I hjertet af landskabet, midt i den uberørte natur nær Korsør Lystskov, finder du Comwell Klarskovgaard. Dette hotel er et arkitektonisk vidunder, der kan prale af prestigefyldte anerkendelser og en virkelig fortryllende atmosfære. Udsigten fra hotellet er intet mindre end betagende og byder på vidtrækkende panoramaer over enge, skove og det majestætiske Storebælt, alt sammen kun få skridt væk.

Her er ingen hvide vægge, men derimod rustikke mursten og rigt træ, suppleret med danske designmøbler og autentiske kunstværker. Denne blanding skaber en indbydende og varm atmosfære, der omslutter dig.

Comwell Klarskovgaard er ikke kun et prisbelønnet arkitektonisk vidunder, men har også rummelige interiører med højt til loftet. Viggo Møller Jensen og Tyge Arnfred er de geniale arkitekter, der har bragt dette mesterværk til live.

Hotellet tilbyder lyse og fleksible møde- og konferencelokaler, der er velegnede til arrangementer i alle størrelser, fra kurser og seminarer til foredrag. Desuden giver den omkringliggende uspolerede natur optimale muligheder for udendørs aktiviteter og utraditionelle møder med masser af plads til at udforske.

For dem, der søger et mere afsides og fleksibelt mødelokale, tilbyder Comwell Klarskovgaard den unikke mulighed for at få sit helt eget hus. De tre huse - Avlsgården, Udsigten og Agersø - er smukt placeret og har hver især en betagende udsigt over en æbleplantage, det storslåede Storebælt og Korsør Lystskov.

Faciliteter

Restaurant på stedet

Kørestolsvenligt

Kæledyrsvenlig

Audio/Video-funktioner

Tennis

Udsigt til haven

Privat rum

Hav/vandudsigt

Helseklub

Taxi

Gratis parkering

Internet

Bagage opbevaring

Detaljer

Antal senge

105

Antal konferencelokaler

19

Værelser

Group Room 11-12
Layout kapacitet
Overflade
15
Teater
15
Møde
8
© 2024 konflinx.dk | Alle rettigheder forbeholdes.
v:0.1.2118()