Comwell Kolding

Skovbrynet 1, Kolding

Konference
Forretningsmøder
Særlig begivenhed
1060 max

Om konferencefaciliteten


Comwell Kolding er beliggende i hjertet af Danmark, inden for rækkevidde af Kolding centrum og togstation. Hver medarbejder tager imod dig med et smil og får dig til at føle dig hjemme. Helt fra starten vil du føle en varm velkomst og en afslappet atmosfære, så du kan fokusere på at nyde dit ophold. Overnatende gæster kan nyde et af vores 20 businessværelser og 160 komfortable og veludstyrede dobbeltværelser.

Hotellet kan være vært for mange små og store konferencer, kongresser og events på samme tid. Teatersalen, en integreret del af Comwell Kolding, har god plads og fleksible faciliteter. Dette er det ideelle sted for store konferencer, seminarer, udstillinger, udstillinger og sammenkomster med plads til op til 1.064 personer. Uanset størrelsen på dit arrangement, vil du opleve vores faciliteter, Comwell Kolding er ikke uden grund kendt som et sted at lave stort set alt, og vores eksisterende personale sætter dig først.

Comwell Kolding tilbyder femstjernede mødesteder og forenkler processen for dem, der planlægger et møde eller en konference. Mødelokalet er lydisoleret, har masser af naturligt lys og er udstyret med ergonomiske stole. Vores 33 møde- og grupperum er udstyret med moderne AV-udstyr.

Faciliteter

Kørestolsvenligt

Kæledyrsvenlig

Forretningscenter

Audio/Video-funktioner

Restaurant på stedet

Indendørs pool

Udsigt til haven

Catering på stedet

Internet

Byudsigt

Bagage opbevaring

Vasketøj

Room Service

Bus

Taxi

Iscenesættelse

Gratis parkering

Detaljer

Antal senge

180

Antal konferencelokaler

19

Værelser

Camp 1-5
Layout kapacitet
Overflade
23
Teater
25
© 2024 konflinx.dk | Alle rettigheder forbeholdes.
v:0.1.2118()