Comwell Rebild Bakker

Rebildvej 36, Skørping

Konference
Forretningsmøder
Særlig begivenhed
750 max

Om konferencefaciliteten


I hjertet af Danmarks smukkeste naturlandskab, syd for Limfjorden, ligger Comwell Rebild Bakker. Denne idylliske beliggenhed placerer den unikke og fængslende skønhed i naturen lige uden for døren og giver et væld af muligheder og faciliteter til en aktiv og forfriskende livsstil.

Stedet tilbyder også moderne mødefaciliteter, der kan bruges til en bred vifte af sammenkomster som kurser, konferencer, teambuilding-aktiviteter, firmafester og andre vigtige begivenheder. Comwell Rebild Bakker har veloplyste og fleksible mødelokaler, der er designet til at imødekomme arrangementer af forskellig størrelse, herunder to fuldt udstyrede auditorier. Desuden giver omgivelserne optimale rammer for udendørs aktiviteter og utraditionelle møder, midt i uspoleret natur med masser af plads til at udforske.

Comwell Rebild Bakker blev oprindeligt bygget som et konferencehotel i 1988. Det har en central "mødekerne" i hjertet, omgivet af møde- og konferencelokaler, med gæsteværelser placeret som satellitter omkring dem. Dette gennemtænkte layout sikrer, at du kan afholde dine møder med minimale forstyrrelser, hvilket giver mulighed for uafbrudt fokus.

Med en beliggenhed nær Rold Skov midt i naturen tilbyder hotellet en bred vifte af både udendørs og indendørs faciliteter, der er omhyggeligt designet til at lette et aktivt, fordybende ophold, innovative møder eller mindeværdige sammenkomster i en unik naturlig kulisse. På trods af at hotellet er omgivet af natur, ligger det kun 20 minutter fra Aalborg, hvilket gør det let tilgængeligt for både ankomster og afgange.

Faciliteter

Kørestolsvenligt

Kæledyrsvenlig

Audio/Video-funktioner

Restaurant på stedet

Indendørs pool

Tennis

Udsigt til haven

Whirlpool

Tog

Catering på stedet

Helseklub

Bus

Taxi

Gratis parkering

Internet

Bagage opbevaring

Vasketøj

Room Service

Detaljer

Antal senge

150

Antal konferencelokaler

14

Værelser

G4-6
Layout kapacitet
Overflade
36
Teater
35
Skole
22
Øer
20
venueLabel.roomLayout.other
18
© 2024 konflinx.dk | Alle rettigheder forbeholdes.
v:0.1.2118()