Comwell Sorø

Abildvej 100, Sorø

Konference
Forretningsmøder
Særlig begivenhed
241 max

Om konferencefaciliteten


Comwell Sorø ligger i det maleriske hjerte af Sjælland og har en betagende udsigt over de omkringliggende skove og søer, som understreges af Danmarks største stråtag. Interiøret forener moderne elegance med en stærk vægt på skandinavisk design, alt sammen med deres helt egen vingård som baggrund.

Gæster på Comwell Sorø bliver straks omfavnet af en aura af ro og unikhed. Uanset om man deltager i et forretningsmøde eller søger et privat fristed, udstråler stedet en hyggelig og enestående atmosfære, der er perfekt til både professionelle arrangementer og afslappede weekendophold.

Comwell Sorø tilbyder 13 funktionelle mødelokaler, som alle er smagfuldt indrettet i en rustik stil, der harmonisk supplerer hotellets overordnede atmosfære. Især mødelokalerne Pedersborg og Abildstuen har en fortryllende udsigt over vinmarkerne og rummelige, høje lofter, der trækker skønheden i de naturlige omgivelser lige uden for døren.

Her er mange komfortable indendørs og udendørs rum, hvor du og dine mødedeltagere kan nyde velfortjente pauser. Værelserne er bekvemt forbundet med de områder, hvor der tilbydes pauseforplejning hele dagen, hvilket sikrer en upåklagelig oplevelse for alle.

Faciliteter

Restaurant på stedet

Kørestolsvenligt

Kæledyrsvenlig

Audio/Video-funktioner

Taxi

Gratis parkering

Udsigt til haven

Hav/vandudsigt

Catering på stedet

Internet

Bagage opbevaring

Room Service

Detaljer

Antal senge

93

Antal konferencelokaler

14

Værelser

Sorø Stuen
Layout kapacitet
Overflade
45
Teater
50
Skole
20
Møde
20
Øer
24
© 2024 konflinx.dk | Alle rettigheder forbeholdes.
v:0.1.2118()