DFDS Seaways København

Dampfærgevej 30, København

Konference
Forretningsmøder
Særlig begivenhed

Om konferencefaciliteten


DFDS' moderne og rummelige krydstogtskibe har en unik og mindeværdig ramme for alle former for forretningsmøder, konferencer og firmaarrangementer. Kun få andre overnatningssteder kan tilbyde så mange barer og restauranter, så meget underholdning, der er krydstogtsstil, og en konstant skiftende udsigt over havet!
Afhold fantastiske konferencer i faciliteter af alle størrelser, fra små grupperum med betagende havudsigt til store auditorier. Med 5 timer til at lægge til i Oslo har du også mulighed for at have eksterne talere om bord, inden båden afgår.

Auditoriet kan rumme op til 210 deltagere, har en scene og er udstyret med alt det nødvendige IT- og AV-udstyr, herunder wifi, projektorer og mikrofoner. Morgenmadsprodukter som kaffe, te og vand med mineraler er inkluderet i prisen for din konferencepakke, ligesom frisk frugt. Kaffe og sunde snacks kan også købes. Til mindre grupper er der lokaler i forskellige størrelser til rådighed, så du kan få noget, der opfylder din virksomheds krav.

Alle konferencereservationer er hostet af en konferencevært. Det indebærer, at du kan slappe af, vel vidende at der bliver taget hånd om lejligheden på behørig vis. Om aftenen kan dine gæster netværke eller hygge sig i barerne og restauranterne om bord, inden de går på deres eget værelse for at få en god nats søvn.

Detaljer

Antal konferencelokaler

3

Værelser

Auditorium A1 + A2
Layout kapacitet
Teater
180
Skole
120
U bord
38
Øer
72
© 2024 konflinx.dk | Alle rettigheder forbeholdes.
v:0.1.2118()