DGI Huset Herning

Kousgaards Pl. 3, Herning

Konference
Forretningsmøder
Særlig begivenhed

Om konferencefaciliteten


I DGI Huset Herning finder enkeltpersoner og grupper et topmoderne mødelokale designet til at rumme 2-250 personer i et funktionelt og inspirerende miljø. Faciliteterne henvender sig til møder og konferencer, der prioriterer læring, koncentration og fokus, og giver en atmosfære, hvor det faglige indhold er i centrum. Deltagerne har en unik mulighed for at indarbejde aktiviteter som yoga, dans, wellness eller andre engagerende aktiviteter i deres skema, hvilket giver øjeblikke til refleksion og bearbejdning midt i læringssessionerne.

Stedets køkken er bemandet af to specialiserede kokke, der hver især er dygtige inden for forskellige kulinariske områder, hvilket sikrer forskelligartet og skræddersyet catering til alle konferencedeltagere. Kokkene lægger vægt på årstidens friske og sunde ingredienser og sammensætter menuerne med omhu. Mødedeltagere opfordres til at bede om daglige menupræferencer og kommunikere eventuelle særlige hensyn, hvilket tilføjer et personligt præg til den kulinariske oplevelse. Den nyetablerede restaurant giver smukke og rolige rammer for at nyde måltiderne.

DGI Huset Herning tilbyder en enestående mulighed for at afholde møder, der skiller sig ud, med fokus på læring, koncentration og fordybelse. Ved at integrere aktiviteter som yoga, dans, wellness eller andre engagerende muligheder i programmet får deltagerne mulighed for at fordøje og reflektere over det faglige indhold i sessionen. Derudover tilbyder mødestedet en række arrangementer, herunder wellness-tilbud som dampbade, saunaer, massage, ansigtsbehandlinger samt aktiviteter som bueskydning, holdundervisning, badminton og klatring.

 

 

Detaljer

Antal senge

152

Antal konferencelokaler

6

Værelser

Den stora konferencesal
Layout kapacitet
Teater
300
© 2024 konflinx.dk | Alle rettigheder forbeholdes.
v:0.1.2118()