Danhostel Copenhagen City

H. C. Andersens Blvd. 50, København

Konference
Forretningsmøder
Særlig begivenhed

Om konferencefaciliteten


Kan du lide storbyernes tempo og et internationalt publikum? Danhostel Copenhagen City, et femstjernet designhostel i centrum af København, kan være interessant for dig. Beliggende i centrum af den travle by er det næsten umuligt at være længere væk fra aktivitetens centrum.  


Danhostel Copenhagen City har 192 værelser og 5 lejlighedssuiter på 17 etager, det er et af de største designhostels i Europa. Hotellet ligger tæt på store attraktioner, herunder hovedbanegården og badet på Islands Brygge, som alle er tilgængelige via byens metro og offentlig transport.


På Danhostel Copenhagen City har de 2 små mødelokaler til dagskurser, der kan rumme op til 25 personer. Der er gratis Wi-Fi på hotellet, moderne AV-udstyr, behagelige omgivelser og en indbydende atmosfære. 


Praktisk information om måltider, seværdigheder, transport m.m. præsenteres altid på en professionel måde. Hotellet Danhostel Copenhagen City ligger tæt på byens kulturelle og historiske seværdigheder, teatre og hovedbanegården. Efter dit møde kan du nyde den hyggelige bar, Bar50.

Faciliteter

Betalt parkering

Restaurant på stedet

Kørestolsvenligt

Taxi

Catering på stedet

Internet

Vasketøj

Detaljer

Antal senge

192

Antal konferencelokaler

2

Værelser

Mødelokale I
Layout kapacitet
Møde
25
© 2024 konflinx.dk | Alle rettigheder forbeholdes.
v:0.1.2118()