Danhostel Roskilde Hostel

Vindeboder 7, Roskilde

Konference
Forretningsmøder
Særlig begivenhed

Om konferencefaciliteten


Harbour View tilbyder moderne trænings- og konferencelokaler, der er skræddersyet til mindre grupper, i den unikke maritime atmosfære i Roskilde Nyhavn. De maleriske og inspirerende omgivelser tilbyder en ideel baggrund for produktive sessioner i kontorer ved vandet. Gæsterne kan indkvarteres i lyse og rummelige værelser med tv, eget bad og toilet. Der er rigelig og gratis ubegrænset parkering ved siden af hotellet, som kun ligger en halv times kørsel fra København og tæt på Frederikssund. Det er en ideel flugt fra byen for en dag og giver rolige rammer for kurser.

Harbour View er det perfekte tilflugtssted for et fængslende ophold, omgivet af fremragende vandre-, løbe- og cykelruter. Området byder på kulturelle attraktioner, herunder Corsair Museum. Roskilde DANHOSTEL tilbyder ikke blot faciliteter til effektive møder eller kurser, men også gode muligheder for hvile, afslapning og inspiration. For dem, der ønsker morgenmad, er der en billig hjemmelavet morgenmadsbuffet til rådighed til en hyggelig og forfriskende morgen.

Målet er at sikre, at kurser eller møder forløber problemfrit, med en fleksibel og imødekommende tilgang til at opfylde specifikke behov. Teamet på Harbour View samarbejder med arrangørerne om at skabe en berigende oplevelse for kursisterne. For dem, der bruger offentlig transport fra Frederikssund, København eller lignende byer, er vandrerhjemmet bekvemt placeret kun 1,5 km fra Roskilde station.

Faciliteter

Betalt parkering

Kæledyrsvenlig

Audio/Video-funktioner

Tog

Internet

Vasketøj

Detaljer

Antal konferencelokaler

2

Værelser

Group Rooms (3)
Layout kapacitet
Teater
60
© 2024 konflinx.dk | Alle rettigheder forbeholdes.
v:0.1.2118()